Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hallott valaki az Edzésmester...

Hallott valaki az Edzésmester Alakváltó Programról? Vélemények róla?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Ő biztosan-

[link]

2011. okt. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Rúdtánc. Vélemények, tapasztalatok?

A barátnőimmel már többször is elhatároztuk, hogy legalább egyszer ki kell próbálnunk a rúdtáncot. Eddig csak viccből mondogattuk, de most elég komolyan gondoljuk a dolgot. Tudom, hogy elég kemény fizikai munka, fogyaszt, izomzatot erősít, egyensúlyt segíti, remek...

Valaki jár az Appril Project táncsuliba? Vélemények?

vagy most fog nyílni a cada de la músicaban még egy AP tánciskola..valaki megy? :D

Elsősorban nem fogyni szeretnék, hanem formásabb, feszesebb lenni. Milyen mozgást ajánlotok? Ill. L-karnitinról vélemények, nekem érdemes-e szednem?

Valaki el tudja nekem magyarázni hogy hogyan működik a "feszesítés"? Úgy értem én tudatlanul úgy képzelném, hogy ha mondjuk futással fogyok, attól még a bőröm ugyanolyan marad, és "löttyedt" leszek. Nem tudom ez mennyire érthető:) Amúgy most csak súlyzózok és...

A hoffman bmx-ek jók?

Vélemények tapasztalatok jöhetnek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!