Kondizás étrend-kiegészítő nélkül?
Figyelt kérdés
Van értelme úgy elkezdeni kondizni, hogy nem szednék étrend-kiegészítőket ? Szóval csak tömegnövelő étrend lenne rendesen elosztva, de étrend-kiegészítő nélkül. Így nehezebben fejlődnék ? Mivel diák vagyok, ezért nincs túl sok pénzem :S2012. jún. 3. 11:03
1/8 anonim válasza:
Van értelme így is, ha rendben a kaja. Így is tudsz fejlődni. Viszont vitamin kellene.
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy van. Én is jó néhány éve kondizok már, egy gramm étrend kiegészítőt nem szedtem még, és tökéletesen elvagyok. Szerintem nincs rá szükség, de ez csak szubjektív vélemény.
3/8 anonim válasza:
igen van, nem kötelező tápkiegeket szedni ahhoz hogy izmos legyél
4/8 anonim válasza:
van de ha ésszerűen gondolkodsz rájössz hogy tápkieggel olcsóbban meguszod! hogy tudd miről beszélet leírom! pl: megveszel egy 4kgor power proteint 9900ftért amiből ha napi 3adagot iszol akkor is elég egy hónapig. ha azt a napi 3étkezést nem a ppből viszed be hanem szilárd tápanyagból pl: csirkemell,hal, vagy tojás esetleg túróból és kiszámolod ezek mennyi pénzbe vannak napi 3szor rájössz hogy jobban jársz a fehérjével. Arról nem is beszélve hogyha nincs étvágyad könnyebb legurítani egy turmixot mint valami szilárd kaját magadba tömni.
5/8 Zakathol válasza:
Ahogy a nevét is leírod: étrend-KIEGÉSZÍTŐ.
Ez ugye magyarhonban azt jelenti, hogy HA nincs rendben a kajád, vagy HA éppen valamien oknál fogva nincs lehetőséget szilárd kaját enni, vagy HA vannak egyéb esetek amikor hasznosabb AKKOR használod.
Mivel azonban ezek is ugyanolyan makrotápanyagok mint ami a szilárd kajában vannak ezért természetesen lehet nélkülük is izmosodni.
Így csak annyival vagy nehezebb helyzetben, hogy az étrendedet pontosabban kell belőni. Ennyi.
Jó munkát!
6/8 anonim válasza:
4 hónapja edzek,első hónapban szedtem tömegnövelőt,felhíztam 8 kg-ot---->84 kg-ra,aztán nem volt pénzem,nem is eszek sokat mert itthon sincs kaja így csak jártam és jártam a kondiba,edzettem és teljesen leszálkásodtam tök jóra :) minden féle diéta nélkül :) most vagyok 79-80 kg és jó szálkás a testalkatom,szeretik a lányok. Igaz a célom,hogy vastagabb legyek de erről letettem
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek :)
2012. jún. 4. 00:20
8/8 anonim válasza:
az utolsónak ne köszönd, neki olyan a genetikája, hogy normális kaja nélküli edzéssel is képes eredményt elérni. te nem vagy ilyen, sőt, ezerből egy ember ilyen. ő szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!