Valaki hallott már az andropharm-os Deca-ról? Vagy ez csak kamu cucc, esetleg van valakinek valami véleménye, tapasztalata róla?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Kb naponta előkerülő téma, hogy olyat senki se akar, meg hogy az milyen rossz, aztán megy a vita, hogy olyan nincs is, és hogy aki kondizik, az sem gyenge, és hogy az erőkifejtésnek sok tényezője van (ami persze így van)(az utóbbiak). Viszont nem egészen tiszta nekem,...
Naponta kb 1000 hasizom erősítő , 600-750 guggolás-felállás, és 1000 homorítás gyakorlatot végzek el.
Melyik szteroidtól nem lehetünk inpotensek? Általában milyen gyakrán csinálják versenyeken? Akik szteroidoznak érnek el jó helyeket?
22 vok 170 cm és 64 kg! elég szálkás vagyok,naon jó a testalkatom is (mesomorph típus) csúcsnyomásom 122,5 kg tisztán anyag nélkül..nem tom ez mennyire számít jónak! nem tok hízni ehetek egyszerre 5-6 banánt is ak sem jön fel egy kiló plussz sem!gyors az...
Cucc nélkül alatt értem: Súlyzó, és konditermi cuccok nélkül.
Tehát a lehető legjobb fehérjére lennék kíváncsi, szénhidrátnak gondolom a vitargonál nincs jobb.Ár mindegy csak a lehető legjobb legyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!