Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki hallott már az andropha...

Valaki hallott már az andropharm-os Deca-ról? Vagy ez csak kamu cucc, esetleg van valakinek valami véleménye, tapasztalata róla?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 12:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Vajon mit értenek az emberek "felfújt izom" alatt?

Kb naponta előkerülő téma, hogy olyat senki se akar, meg hogy az milyen rossz, aztán megy a vita, hogy olyan nincs is, és hogy aki kondizik, az sem gyenge, és hogy az erőkifejtésnek sok tényezője van (ami persze így van)(az utóbbiak). Viszont nem egészen tiszta nekem,...

Az egyik barátom azt mondta hogy ha erősítés előtt tejet iszok akkor jobb lesz a teljesítményem ez igaz vagy csak kamu?

Naponta kb 1000 hasizom erősítő , 600-750 guggolás-felállás, és 1000 homorítás gyakorlatot végzek el.

Testépítők, válaszolnátok pár kérdéseimre? (cucc)

Melyik szteroidtól nem lehetünk inpotensek? Általában milyen gyakrán csinálják versenyeken? Akik szteroidoznak érnek el jó helyeket?

Melyik a legjobb leghatékonyabb tömegnövelős cucc?

22 vok 170 cm és 64 kg! elég szálkás vagyok,naon jó a testalkatom is (mesomorph típus) csúcsnyomásom 122,5 kg tisztán anyag nélkül..nem tom ez mennyire számít jónak! nem tok hízni ehetek egyszerre 5-6 banánt is ak sem jön fel egy kiló plussz sem!gyors az...

Hogy lehet gyúrni mell, has, kéz izomra cucc nélkül?

Cucc nélkül alatt értem: Súlyzó, és konditermi cuccok nélkül.

Melyik a legütősebb cucc edzés utánra?

Tehát a lehető legjobb fehérjére lennék kíváncsi, szénhidrátnak gondolom a vitargonál nincs jobb.Ár mindegy csak a lehető legjobb legyen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!