Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szereti valaki a capoeirát?...

Szereti valaki a capoeirát? Mindig is akartam egy olyan ismerőst aki imádja legalább annyira mint én :DD 16/L (elsősorban fiúkra gondoltam ) :D

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. máj. 10. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
nem.........te viszont ki*aszottul bunkó!
2014. máj. 10. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Én érdekes mozgásvilágú harcművészetnek tartom, amit szívesen gyakorolnék, viszont meggyőződésem hogy nem nagyon lehet találni olyan edzőt aki tényleg használható önvédelmi tudás szintjén segít tanulni a stílust.

És én mondjuk tanulni csak úgy tanulnám, ha már capoeiráznék akkor tényleg tudjak valamit capoeirából, ne csak közép erejű láblendítéseket hanem azokat a csontrepesztő rúgásokat és megtévesztő mozdulatokat gyakorolnám (illetve megismerném) amikről híres ez a stílus.

Imádat.. egy erős kifejezés, de talán a brazil harcművészet vérmérsékletéhez illő lehet :)

Én a magam részéről a tiszteletnél és az érdeklődésnél maradnék :)

'Elsősorban ezt fiúként' (férfiként) írom, ha tényleg számítanak a nemek bár szerintem egy harcművészetben nem igazán számít :)

2014. máj. 10. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:
értem! :) én nem csinálom olyan rég óta de a plafonra rúgás már gond nélkül megy :) sztem csináld mert ha valaki elkezdi utánna magától megy és simán menni fognak a mozdulatok :)
2014. máj. 10. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudok azonosulni azzal, hogy ilyeneket könnyű lenne gyakorolni, tanulni.

Én egy kínai harcművészetet gyakorlok, aminek elvileg van egy egyszerűsége ugyanis az összes mozdulatot amit csinálsz egy bizonyos 'motorra' helyezi, így elvileg az alapok elsajátítása után már rengeteg különböző mozdulat jól kivitelezhető lenne (persze gyakorolni kell mindent).

Hááát ehhez képest én azért eléggé ügyetlennek tudom érezni magam sokszor :))

De az eléggé érdekel hogy te mire gondolsz, mióta gyakorolsz és hogyan mozogsz capoeirával.

2014. máj. 10. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy csomó küzdősport és harcművészet van ami hasznos, vagy legalább tradicionális. A capoeirát hitványnak tartom (de ez csak egy ember véleménye a 7 milliárdból) táncikálás :P
2014. máj. 11. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Legjobb dolog a Capoeira :D Iskolás koromba vagy másfél évig jártam, azóta pár éve MMA-ra váltottam de mai napig tartom a kapcsolatot a régi edzőmmel. Amúgy sok brazil és más nemzetiségű harcos érkezett a Capoeira világából a UFC-be szóval aki leirja a Capoeirát mint stilust az egyszerűen tájékozatlan analfabéta és nem tudja mit beszél :D
2014. dec. 10. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!