Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vékony és pocakos?

Vékony és pocakos?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy valaki vékony, de sosem sportolt és gyengék a hasizmai, és azért tűnik pocakosnak, mert a gyenge hasizom nem tartja úgy a helyükön a belső szerveket? Mintha régen olvastam volna ilyesmit de nem tudom ez mennyire hihető.
2014. máj. 12. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
elképzelhetõ...
2014. máj. 12. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már láttam ilyet, a gyereknek a keze szinte teljesen csontos volt ellenben olyan pocakja volt mintha fejlődne benne valami :( szerintem csak simán rossz genetika.
2014. máj. 12. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem van ilyen ismerősöm aki amúgy vékonynak tűnik csak hasa van, mert oda hízik elsősorban, az éhezőknél meg nem tudom mi van mintha valami olyasmi rémlene, hogy valamiért felpuffadnak de ebbe nem vagyok biztos.
2014. máj. 12. 11:13
 4/5 tkodit ***** válasza:
a hasizom gyengesége rádobhat a dologra, de van olyan, akinek a hasa szimplán hájas. Ha olyan alkatú, hogy oda hízik, cserébe nem sportol semmit, akkor ezen semmi meglepő nincs. Skinnyfat-nek hívják angolul. :D
2014. máj. 12. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen alkatú ember van, nagy has és nulla izom. Ez nem a hasizom gyengesége miatt van, hanem oda híznak leginkább.
2014. máj. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!