Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudtok mondani a P90x...

Mit tudtok mondani a P90x testépítő programról? Milyen hatásos?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:

nem kellenek nagy testépítő programok, hanem nagy eszerűen:

edzés napok: hétfő szerda péntek

2010. jan. 15. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Az meg is van: Kedd,Szerda,Péntek,Vasárnap. De szükségem lenne egy kis segítségre de mivel nincs havi 100000Ft-om személyi edzőre meg tápkiegekre ezért szeretném megvenni ezt a programot!
2010. jan. 16. 10:18
 3/4 anonim válasza:
A masodik hetnel tartok. Nagyon jol ossze van valogatva. Minden van benne. Kardio, joga, sulyemelgetes. Komoly. Etrend. Tanacsok. Csak ajanlani tudom. Nem lightos! De megcsinalhato. Lany mivoltom miatt a fekvotamaszokkal problemaim vannak, de mar most a masodik heten fejlodok. Hatasos.... De kezdoknek, mindennemu aerobick es fitnesz gyakorlat nelkul nem ajanlanam.
2010. jan. 31. 05:13
 4/4 anonim ***** válasza:
En tegnap fejeztem be a 2. hetet. Es boven szemmel lathato eredmenyek vannak. A yoga es a huzodzkodas nem nagyon megy, de idovel majd csak beindul. Amivel en kiegeszitettem az valamivel egeszsegesebb etrend. Lugositas(Zold tea napi 2 filter) meg feherje loket (Sok turo, feher husok, hal minden nap). Szeretnem vegigcsinalni.
2011. febr. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Ha 6km/h sebességgel gyorsgyaloglok az hatásos zsírégetés szempontjából? Vagy inkább kb. ezzel a sebességgel kocogni, vagy futni?

Van egy futógépem,csak az a gond hogy kb 7-8km/h feletti sebesség után már iszonyat hangos,így futni csak akkor tudok rajta mikor nem zavar itthon senkit. Szóval az is hatásos ha "csak"gyorsan gyaloglok rajta egy kis emelkedőn?

Szerintetek ez hatásos?

nem vagyok kövér de azért van rajtam pár kiló fölösleg. azt szeretném tundi hogyha eljárok konditerembe és naponta megcsinálna Rubint Réka napi 20 perc önmagért dvd-ét milyen hamar érek el eredményt?combra és fenkére szeretni izmosodni és fogyni is.:)

Mi a véleményetek a Panda Cloud nevű antivirus programról? Nem tudom mennyire hatásos, van-e valakinek tapasztalata?

azt sem tudom, ha észlel valami gyanusat azt hogyan jelzi mert még nem láttam, pl. felugró ablak

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!