Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mihez tudnék kezdeni egy...

Mihez tudnék kezdeni egy középszintű tesi érettségivel?

Figyelt kérdés
(értelmes válaszokat kérnék szépen) :D

2015. okt. 12. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmihez...
2015. okt. 12. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:

maszörnek jó

egyetem aztán meg lehetsz tesi tanár

2015. okt. 12. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Masszőrnek semmi haszna belőle, de én nem is adnék olyannak a véleményére, aki maszört ír masszőr helyett.

Mindenhez kezdhetsz vele, amihez csak érettségi kell, azaz jelentkezhetsz egyetemre, OKJ-s tanfolyamra vagy érettségihez kötött állásra.

Önmagában a testnevelés érettségi nem ér semmit, csak egy lehetőség, hogy az ötödik tárgyadat szabadon választhasd meg. Csak annyi a jelentősége, hogy nem írják elő, hogy miből vizsgázz. Valamimért elterjedt az a hit/vágy az emberekben, hogy a választott érettségi tárgyuk önmagában alkalmas valamire az érettségin kívül is, de ennek nincs alapja.

Azt döntsd el, hogy mi akarsz lenni, és ahhoz igazítsd a tanulásodat, ne fordítva.

2015. okt. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Milyen lehetőségeim vannak 22 évesen, középszintű érettségivel, OKJ-s tanfolyammal? Milyenek a kilátások ennyi idősen?

3 éve érettségiztem, és emeltem nincs...érdemes lenne visszamenni emeletezni és elkezdeni főiskolát/egyetemet, vagy 22 évesen már késő? Jelenleg dolgozom, de nem tervezem hogy innen megyek nyugdíjba, még pár hónapot maradok. Hiba volt azelőtt csak közepet letenni, már...

Emelt szintű érettségi milyen középszintű érettséginek felel meg? Felvételi pontok számítása? Új érettségivel? Közép és emelt szinten egyszerre? több lent

Az a helyzet, hogy anno elég elrontottam az érettségit.2005 De most szeretnék újra érettségizni. Az egyik tárgy a történelem lenne. Anno írtam egy 77%-ot középszinten. Most nekimegyek az emelt szintnek. Ez ha sikerül megkapom a plusz 50 pontot. Idáig rendben. DE...

Középszintű komplex nyelvvizsga egyenlő egy emelt nyelvi érettségivel?

Jelentkeztem egy szakra és ott elvárás emelt szintű érettségi egy tantárgyból és nyelv is lehet az. Elfogadják helyette a középszintű nyelvvizsgát is?

Középszintű biológia érettségivel milyen szakokra lehet jelentkezni?

Csak biológiából érettségizem kémiából nem és azt szeretném tudni hogy a gyógytornászon kívűl milyen szakok vannak még?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!