Hogyan tudnám megtanítani sétáltatni a kutyát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy kaukázusi juhászkutyám (5 éves) és életében 1x vittük ki sétálni és katasztrófa volt. Azóta meg se merjük próbálni. A pórázt nem igen szerette, de leginkább az idegen kutyákat a közelében. Lehetséges, hogy valaha hozzá tudnám szoktatni a sétáláshoz? Annyira szeretném nyugodtan sétáltatni mert egyébként nagyon kezelhető amolyan "birka" kutya, viszont idegenekkel egy fenevad. Egy előnye van, hogy fél az idegen helyektől egyúttal az utcától is.2016. jún. 30. 01:31
1/1 anonim válasza:
Szia!nekünk van 2 kaukázusi is :D sajnos az a tapasztalatom, hogy ha kis korában nem szoktatják hozzá őket a pórázhoz akkor nehéz a dolgod(én se tettem), viszont az egyiket sikerült kb 2 hónap alatt hozzá szoktatni,viszont teljesen megszelídült ami szerintem nem túl jó!Mert ugye ez a kutyus arra van, hogy őrizze a házat.Szóval ára van, vagy szelíd lesz és nemfog kb senkire se ugatni és sétáltatható lesz vagy marad a csak titeket szeret mást megölne típus.ha érdekel én szívesen kifejtem majd, hogy mi vált be nálam a cél érdekében,de gondold meg jól, főleg ha csak 1 kutyus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!