Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtanítani...

Hogyan tudnám megtanítani sétáltatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy kaukázusi juhászkutyám (5 éves) és életében 1x vittük ki sétálni és katasztrófa volt. Azóta meg se merjük próbálni. A pórázt nem igen szerette, de leginkább az idegen kutyákat a közelében. Lehetséges, hogy valaha hozzá tudnám szoktatni a sétáláshoz? Annyira szeretném nyugodtan sétáltatni mert egyébként nagyon kezelhető amolyan "birka" kutya, viszont idegenekkel egy fenevad. Egy előnye van, hogy fél az idegen helyektől egyúttal az utcától is.

2016. jún. 30. 01:31
 1/1 anonim válasza:
Szia!nekünk van 2 kaukázusi is :D sajnos az a tapasztalatom, hogy ha kis korában nem szoktatják hozzá őket a pórázhoz akkor nehéz a dolgod(én se tettem), viszont az egyiket sikerült kb 2 hónap alatt hozzá szoktatni,viszont teljesen megszelídült ami szerintem nem túl jó!Mert ugye ez a kutyus arra van, hogy őrizze a házat.Szóval ára van, vagy szelíd lesz és nemfog kb senkire se ugatni és sétáltatható lesz vagy marad a csak titeket szeret mást megölne típus.ha érdekel én szívesen kifejtem majd, hogy mi vált be nálam a cél érdekében,de gondold meg jól, főleg ha csak 1 kutyus van.
2016. júl. 2. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!