Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan működik az eredmenyek.com?

Hogyan működik az eredmenyek.com?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy honnan tudják az adatokat. Például nagyobb bajnokságokban pontosan leírják hogy pl. Mbappe kapott jobbról egy beadást és a kapu mellé fejelt.Szóval ennyire részletesen honnan tudják mi történt? Minden meccshez van egy emberük aki nézi hogy mi a helyzet és frissíti a kiírást? Elég kőkorszakinak tűnik de más magyarázatom nincs rá. Ráadásul kisebb elég sok meccs van ami részletesen le kell írni egy adott nap van vagy 20 EL selejtező akkor minden országban van egy emberük aki írja hogy mi történt? Ugye a sima eredményt máshonnan össze lehet kaparni azt megértem de ami ennyire pontos hogy pl. Lazovics labdát kap és elrúgja a kapus mellett a labdát de a jobb kapufa mellett elmegy azt látni kell valakinek. Várom a válaszokat hátha megvilágosodom.

2018. szept. 8. 21:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Jó látni hogy senki nem tudja a választ szóval nem csak én vagyok így vele. :D
2018. szept. 13. 16:55
 2/2 anonim válasza:
Valaki?
2020. júl. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan működik az érettségi eredmények duplázása?

Mikor, hogyan, hány tantárgyból lehet duplázni az eredményt ha mondjuk egy orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni? Kell valami papírt kitölteni a jelentkezésnél, hogy ne a gimnáziumi jegyeimet számolják? A válaszokat előre is köszönöm! :)

Az eredmények.com hogyan működik?

Mármint értem ezalatt, hogy eléggé sok adatot kell sokfelé folyamatosan kiszolgálnia real time. És elég megbízhatóan szerintem.

Hogyan működik az eredmények kiértékelése?

Voltam fül-orr-gégészeti vizsgálaton, aztán elküldtek laborvizsgálatra(vér-vizelet). A doktornő mondta, hogy menjek vissza néhány nap múlva. Visszamentem, de akkor már egy másik orvos volt. Kérdeztem, hogy rendben van-e a laboreredményem, azt mondta, nagyjából rendben...

Érettségi eredmények duplázása, hogy működik?

Szeretnék jogi egyetemre menni,de a középiskolai eredményeim katasztrofálisak,viszont az érettségi eredményeim egész jók. Tudom,hogy lehet úgy számolni,hogy az érettségi pontokat duplázom,de ezt hogy lehet megoldani? Valahol be kell állítani,hogy ne a tanulmányi...

Megtudná mondani valaki, hogy az Erdélyi pontszámítás hogy működik. A 10 érdemjegyhez milyen százalékokat rendelnek?

Megtudná-e írni valaki, hogyan számítsuk ki az itteni eredmények alapján mennyi pontot kap ottani érdemjegyek tekintetében.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!