Hogyan működik az eredmenyek.com?
Kapcsolódó kérdések:
Mikor, hogyan, hány tantárgyból lehet duplázni az eredményt ha mondjuk egy orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni? Kell valami papírt kitölteni a jelentkezésnél, hogy ne a gimnáziumi jegyeimet számolják? A válaszokat előre is köszönöm! :)
Mármint értem ezalatt, hogy eléggé sok adatot kell sokfelé folyamatosan kiszolgálnia real time. És elég megbízhatóan szerintem.
Voltam fül-orr-gégészeti vizsgálaton, aztán elküldtek laborvizsgálatra(vér-vizelet). A doktornő mondta, hogy menjek vissza néhány nap múlva. Visszamentem, de akkor már egy másik orvos volt. Kérdeztem, hogy rendben van-e a laboreredményem, azt mondta, nagyjából rendben...
Szeretnék jogi egyetemre menni,de a középiskolai eredményeim katasztrofálisak,viszont az érettségi eredményeim egész jók. Tudom,hogy lehet úgy számolni,hogy az érettségi pontokat duplázom,de ezt hogy lehet megoldani? Valahol be kell állítani,hogy ne a tanulmányi...
Megtudná-e írni valaki, hogyan számítsuk ki az itteni eredmények alapján mennyi pontot kap ottani érdemjegyek tekintetében.
Csak üres oldal jelenik meg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!