Programtervező Informatikus?
Sziasztok!
Melyik sulit válasszam,ha Programtervező Informatikus szakra akarok menni?
És mit ajánlotok mert ugye van matematika színt felmérő miből tanuljak rá?
ELTE-ről ha van konkrét kérdés, akkor kérdezz nyugodtan.
Én is C szakirányon vagyok, illetve nem sokára ez már múltidő, ha megvan a záróvizsga. :)
A matek nehéz, de ez minden szakirányon (talán a tanárit kivéve) kötelező, nem lehet megúszni. Sok tanulással és ha megérti az ember, akkor meglehet az is.
A C szakirányt le szokták néha kicsit nézni, ne kérdezd miért.... Hülyeség, én mindig ajánlottam a gólyáknak, hogy jöjjenek a C-re. Rengeteg ismerősöm van, aki B-t jelölt és emiatt 1 félévet elúszott, mert nem jött be neki és most jönnek át C-re.
Van pár tárgy, ami B-n van és, hát biztos hasznos, de kicsit nehéz megcsinálni és sokak nem állnak rá időben (prog. módszertan, ada). Ezzel szemben a C-n tényleg inkább gyakorlat több van. (Scriptnyelvek ami Python-t tanít, illetve itt van sok Java.)
Szóval hajrá, ha lesz kérdés, írj rám és válaszolok.
Meg kell próbálni és kiderül. :)
Én sosem szerettem a matekot és gyakran csak 4-es voltam belőle. De mégis jobban bírom most ELTE-n mint azok, akik abból emelt érettségiztek és végig 5ösök voltak. :)
Nem lehet még a legegyszerűbbet sem.
Mateknál ugye tilos, másnál meg nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!