Volt már veletek olyan hogy 1 szerelem TELJESEN reménytelennek tűnt, de a sok kitartás meghozta eredményét és végül sikerült összejönni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 13:23
3/7 A kérdező kommentje:
esetleg ha van kedvetek irjátok le a sztorit,hogy menyi ideig vártatok és hogy is sikerült végül összehozni végül!!4 engem ez nagyon érdekelne egyébként !!
2013. aug. 1. 13:28
4/7 anonim válasza:
Ami reménytelennek tűnt az az is volt.
5/7 anonim válasza:
Én nem tudok érdemmel válaszolni a kérdésedre, de én is 1 éve őrlődöm egy srác miatt, akinél néha azt érzem, hogy össze tudnánk jönni, néha meg azt, hogy nem. Majd még később írok, hogy mi lett végül vele.
6/7 anonim válasza:
Nem saját tapasztalat de egyik ismerősöm 3 év kitartó 'ostromlás' után nyerte el méltó sikerét :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket és még továbbra is várom a válaszokat.. (1-2 válasz ad 1 kis töltést) :))
2013. aug. 1. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!