Társkeresőn regisztrált lányok/nők! Szoktatok kezdeményezni a társkereső oldalakon, v ott is elvárjátok, hogy a férfi kezdeményezzen?
Régebben kezdeményeztem, és csak azokból lett kapcsolat, akikre én írtam rá. Akik nekem írtak, általában nem keltették fel eléggé az érdeklődésem.
De már nem írok rá senkire, mert félek, hogy nem felelek meg az elvárásainak, és inkább várom, hogy nekem írjanak, még ha esélyes, hogy így nem lesz senkim.
Kedves 10es válaszoló!
Nem értem minek okoskodsz mikor fogalmad sincs mi van, de könnyű leszólni a másikat, nehogy már jó kedve legyen ugye... jellemző.
Nem lefektetni akar bármennyire is hihetetlen és nem magadból kéne kiindulni. Ja és nem szokásom idegenekkel lefeküdni egy két tali után, de hát te nyilván jobban ismersz engem, meg a helyzetet is! :))) További szép napot!
Legyen úgy kedves 12 es, ahogy gondolod.
Viszont nem árt szem előtt tartani, hogy egy társkereső célirányos oldal. Ha te ráírsz egy pasira azzal tulajdonképpen felkínálod magad. Ha valamivel jobban nézel ki mint az ördög, akkor nem fog vsszautasítani.
És ha nem akar lefektetni, akkor nem társkeresőzne. Nem az autómánia közösségi oldalára regisztrált.
Meg te sem.
Azt kellene felfogni a naív lánykáknak, hogy egy társkeresőn egy nő 20 hapsitól kap levelet. Egy pasi meg fő szabály szerint egyet sem, ezért is ír ő legalább 20 nőnek. Mivel egy nő baromisok levelet kap, ezért nem fog reagálni, csak a negyedére.
Szóval egy átlag társkeresős hapsi nemhogy nem kap csak úgy levelet, hanem még a 20 kiküldöttre is jó esetben két válasz jön.
Ezért van az, hogy ha egy pasira ír egy lány, akkor szinte biztos , hogy nem fogja visszautasítani, hiszen az ölébe hullott az, amiért egyébként 20szor több energiát kellett volna befektetnie.
Arról nem is beszélve, hogy egyérteműen kifejezted azt ezzel, hogy tetszik neked, innentől meg nyert ügye van. Hülye lenne nem azt mondani, amit hallani akarsz.
Így van, biztos magamból indultam ki....Főleg hogy sosem társkeresőztem. Viszont ismerek olyanokat akik igen.
Egyébként teljesen mindegy.
A kérdezőnek me a válasz, igen előfordul, valamivel gyakrabban kezdeményeznek mint személyesen, viszont ugyanazoknál a hapsiknál, akiknél személyesen kevesebben.
Ha a profilján lévő fotokból az derül ki, hogy jól néz ki, és egzisztenciálisan is korrektül el van eresztve.
A falunapon készült rossz minőségű fotok a lepukkant kocsmában nem generálnak ilyesmit:-)
15 nem is kell, mert nem ellened irányult amit irtam. Pusztán megállapításokat irtam. A társkereső erről szól.
Főleg huszonévesen.
Vagy házasodási szándékkal vannak ott a 18 25 éves fiúk lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!