Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonéves kövér férfi vagyok....

Huszonéves kövér férfi vagyok. Miért van az, hogy sehol sem találok olyan lányt akinek tetszenék?

Figyelt kérdés
Pedig az ismerőseim rendesnek tartanak.Egyébként hasonló testalkatú csendes lányt keresek.

2014. máj. 13. 18:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

innen nem messze azt kérdezi valaki, igaz-e, hogy a kövérek vidámak.

az, ahogy viselkedsz, még egy indok lehet, hogy miért (válasz a kérdésedre).

2014. máj. 13. 19:53
 22/31 anonim ***** válasza:

A kérdező azt üzente nekem privibe, hogy :

"sz.rok a szádba"

Vajon miért nincs neki barátnője ? :DD Lesz neki valaha is ? :)

2014. máj. 13. 20:36
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem kérek több választ ! Az előzőnek meg annyit,hogy szerintem jelen pillanatban is 2 db 25 cm-es dákóval küldik hátulról :D
2014. máj. 14. 07:43
 24/31 anonim ***** válasza:
De ő legalább látja a farkát:D
2014. máj. 14. 08:22
 25/31 anonim ***** válasza:
Mert nincs elég pénzed
2014. máj. 14. 11:07
 26/31 A kérdező kommentje:

24. válaszolónak:

Gondolom a muterod is látja még jó pár ember farkát apádén kívül ! :D :D

2014. máj. 14. 14:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Mivel elváltak, így gondolom. Próbálkozz újra:)
2014. máj. 14. 14:36
 28/31 anonim ***** válasza:
41%
Csak kifogásokat, kibújókat keresel és még egy szemét köcsög is vagy! Úgysem kellesz senkinek!
2014. máj. 17. 00:28
 29/31 anonim válasza:

Amikor csak a kérdést láttam, azt akartam írni, hogy ne aggódj, mindenkiben van szeretni való érték. Most is ezt mondom, de ezt neked is el kell hinned. Abból, hogy az itt beszólogatóknak így válaszolsz, azt veszem ki, hogy nagyon keménynek akarod magad mutatni és lazázol, de attól még biztos vagyok benne, hogy nem esik jól ez az egész.

Szerintem egy nőt azzal lehet levenni a legkönnyebben a lábáról, ha kitartó vagy és úgy kezeled, mint egy hercegnőt. Azzal, hogy keménykedsz nem fogsz sokra menni, mert vannak szexi kemény pasik, ha valaki az ilyen típust kedveli.

Legyél kedves és odaadó, és fogadd el magad, én ezt tudom javasolni:)

(Ja és abszolút zárójelesen, a mai kutatások alapján úgy tűnik, hogy mindenkinek van egy testsúly optimuma amin belül mozog a súlya. Ez pedig nem mindenkinek 50 kiló, és fogyókúra után sem tud azon a szinten beállni a testsúly, mert vissza fog kúszni az optimumába. Azért kedves kérdező, ez nem mentség, valószínűleg te már az optimum felett vagy)

2014. máj. 20. 19:23
 30/31 A kérdező kommentje:
Részemről véget ért a téma,további hozzászólásokat nem kérek !
2014. máj. 23. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!