Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Nem rossz az ízlésed, csupán másféle animék jönnek be, véleményem erről az animékről:
Naruto: Emlékszem régen iszonyat nagy fan voltam, de nem tudom, most újra néztem nem rég, már nem tud annyira lázba hozni.
Bleach: Na az egy nagy kalap kaki, egyszerűen nem tudok mást mondani rá.
Fairy Tail: Kedvenc animém, szóval. :)
Ami jó anime 100%-osan, az a Highscool of the Dead, és a Kaichou wa maid-sama!(kissé romantikusabb lányoknak) :)
Hú de nagy vita alakul itt kiXD
Egyébként a claymore, amit itt írtak az tényleg nagyon jó és kihagyhatatlan:D
De sport animékben a kuroko no basket is nagyon jó és az eyeshield 21 is.
Amiket felsoroltál azok közül én imádom a Bleach-et, és a fairy tail-t is.:D
Ja + még jó a highschool of the dead, gintama, elfen lied, monster.
Előző voltam:)
Mindenkinek más az ízlése. Én pl. nem vagyok akkora nagy animés így ezeket nem igazán hasonlíthatom másokhoz, de a saját véleményem:
* Naruto / Naruto Shippūden: Régen nagyon imádtam, túlságosan is, ma már csak egy sötét folt az életemben.
* Bleach: 15 részig vittem el, de miután láttam a death note 1. évadát sose volt kedvem továbbnézni.
* Fairy Tail: 2 hónapja nézem, a kedvencem, már láttam az 1. évadát, viszont a problémám vele az, hogy a 2. évad rajzolása tök sötét. másik nagy problémám vele a rengeteg fanservice. régen még (az első 50-60 részben) szerettem is, de most már komolyan kínos. fürdős jelenetek, fürdőruhás jelenetek, Lucy félelmetesen keveset takaró ruhája, vagy már csak utalgatások a fehérneműre... de ezeket leszámítva ezt szeretem eddig a legjobban. ez volt az 1. anime, aminek elmentem az első felének végéig, majd fojtattam a második felèvel, míg már 2 animét félbehagytam (Guilty Crown, Death Note)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!