Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
"Neked mit jelent a jó sztori de őszintén????"
Hát ami a Narutoban meg a Bleachben van az maximum közepes .
Kérdező jól mondta , fordulatos izgalmas . Csak a Naruto pl tele van logikai bakikkal és nagyon erőltetett dolgokkal és akkor még az idegesítő karakterekről nem beszéltünk . PL ha ennyire harcos anime kell , nézd meg a FullMetal Alchemist : Brotherhood-ot , (asszem van rá magyar szinkron is ) , történetben , karakterekben , fordulatokban és minden egyébben rongyáveri a sablon shouneneket .
-/- Tudom nem számítt shounen fightnak az FMA , még is benne van a harc .
"Az one pieceről is láttam már hasonló képeket, amikor elég érdekesen vannak megrajzolva a karakterek fejei, de mindkettőnél érthető, mivel több száz részesek és nem lehet mindig szépre csinálni."
OP-t szerintem megint ne keverd ide , teljesen más grafikailag , maga a világa ilyen és baromi jól áll neki a grafikai túlzások .
Nem az alap fura grafikáról beszélek, csak amikor igénytelenül vannak megrajzolva a karakterek.
példa: [link]
Néha becsuszhat , de csak egy fordulás , kb tarthatott 1/4ed másodpercig .
Nekem pl az ilyenek bejönnek , illik hozzájuk : [link]
Epic Chopper és Usopp fej xD
Lehet,hogy benne volt az a kép a Narutoban,na de mindenki láthatja,hogy nem oylan képekkel van tele a Naruto,most egy elcseszett képet bárhonnan ki lehet venni.
Direkt nem linkelek pontosan,mert már százszor történt az velem,hogy a linkjeimet letiltotta a gyakorikerdesek.hu,mások linkjeit is találtam így,és nem akarom,hogy letiltsák a linkjeimet.
amit az utsó belinkelt kép:
az ilyen féle megijedt, dühös és egyéb más érzelmi túlzású grafikák szinte minden animében van
És a Naruto kiszámítható?? XDD Jövőbe látsz vagy mi???
Meddig láttad te???? :DD PL: Ucjia Itachi Ucjia Sasuke Itachiról te már előre tudtad az igazságot ??? Szerintem azt sem tudtad hol vagy ha eljutottál odáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!