A Pécsen szót miért ugy használják hogy Pécsett? Még a tvben is, hiradóban, nem tudnak ezek beszélni?

válasza:22:39-es:
Miért, szerinted a "hozzáértő" melléknevet hogyan kell fokozni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már lassan idegesít hogy állandóan ezt a szót használják mikor nem illik egyszerűen oda.Példa:"Hogy birok a blog.hu-n fejlécet váltani úgy hogy a saját készítésű fejlécem legyen ott?" Ez helytelen így nem szintaktikailag hanem értelmileg. Próbálkozik próbálkozik de...
A www.magyarhelyesiras.hu - n segítőkutya nincs, de a szakmában így is, úgy is használják a vakvezető kutyák, mozgássérülteket segítő kutyák, rohamjelző kutyák közös megnevezésére.
A valamennyi az elvileg nem határozza meg, hogy mennyi, nem?
Szóval, abban a szerepben, amit a következő mondatban is van ''Utálj de ne azért, mert Szeretlek Vess meg, de ne azért, mert Csak TE Kellesz Nekem'' Szinonima a gyűlölet szóval?
Elégé primitiv szerintem egy ilyen mondatott használni hogy pl: "Pécsett elhagytam a kulcsomat." inkább "Pécsen elhagytam a kulcsomat." nem ? Menyivel normálisabban és civilizáltabban hangzik az utubi nem ? (régen sem hallotam senkitöl hogy Pécsett ezt csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!