Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarország-szlovénia-olaszor...

Magyarország-szlovénia-olaszország autóval, vannak határellenőrzések? Vagy megyek egész megállás nélkül a tengerig? Esetleg valami tanács?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mi most jöttünk haza, nem volt ellenőrzés, de bárhol lehet, az autópálya közepén is megállíthatnak ,tehát személyi vagy útlevél mindenképp szükséges
2011. júl. 19. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag megállás nélkül mész a tengerig (azért néha álljatok meg pisilni :=) ), az autópályák/autóutak jók, a forgalom elviselhető, jól lehet haladni. Jó pihenést!
2011. júl. 19. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Olasz autópályákon fizetőkapuk vannak, ott minimálisan biztos meg kell állni :) egyébként nincs határ a klasszikus értelemben, csak lassítani kell.
2011. júl. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Norvegia-Magyarorszag. Milyen lehetosegek vannak a kozlekedesre, legitarsasgokon kivul?

Oktober elso heteben haza kellene erkeznem Norvegiabol, de a busz amivel szamoltam pont elerhetetlen idopontban indul(cseh-busz).. Tanacsra lenne szuksegem, milyen tarsasagok kozlekednek a vonalon, esetleg meg Svedorszagig -Goteborg- le tudnek jutni, ha onnan indul...

Magyarország élhető hely, nem gondoljátok? Budapest legalábbis.

Kiskoromban utáltam Magyarországot, mindenképpen külföldön akartam élni. De ahogy növök fel, egyre inkább rájövök, hogy mennyire szép ez az ország és jó hely. Sok minden ideköt, és szerintem olyan gyönyörű város, mint Budapest, sehol máshol sincs. A vidéki...

Ki járt közületek Velencében? Mesélnétek róla, esetleg valami jó tanács?

Ősszel mennénk nővéremmel. Milyen árak vannak ott, milyen olcsó szállásokat találok és mi az, amit mindenképpen nézzünk meg (persze az ilyen nemzetközileg ismert látnivalókon kívül)? Bármilyen tanácsnak, történetnek örülök! (Mielőtt valaki kötözködni, az olaszországi Velencéről van szó :P)

Mikor és mire számítanak fel díjat Magyarország és Németország közötti telefonálás során?

A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a...

Németország vagy Magyarország éghajlata a kellemesebb?

Úgy tudom, Németországban kisebb a hőingadozás, nincs olyan hideg télen mint itthon, illetve nyáron annyira meleg. És többet esik talán az eső. Berlin/München/Rajna-vidék környékén? és Budapest környékén? melyik a jobb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!