Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a Fruugo.hu...

Rendelt már valaki a Fruugo.hu-ról?

Figyelt kérdés
Ahogy olvastam a külföldi Fruugo oldalakról nincsenek túl jó véleménnyel,van esetleg aki rendelt már erről az oldalról?

2020. jún. 11. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 Kraucslik Botond válasza:
100%
Csak megerősíteni tudom, amit a többiek már elmondtak. Karfapárnát rendeltem tőlük, de nem azt küldték, ami a képen volt látható! A képen egy vastagabb, hosszabb párna volt, ehelyett küldtek egy silány vackot, amit aliexpressen kb. 800 forintért lehet kapni.
2022. jún. 18. 08:18
 22/90 kiscsillag1981 válasza:
100%
Június 13.án rendeltem tőlük. 17.ig kaptam is minden nap az értesítést. Aztán ennyi. Azóta nuku üzenet. A csomagom elvileg az USA_ból jön. Valami nagyon elakadt. Helyesírási hibákért elnézést. Régi a laptop és már nem minden gomb működik rendesen.
2022. jún. 22. 11:52
 23/90 tudatoska válasza:
100%
28 napja nem érkezett meg a megrendelt és előre kifizetett termék. Eredetileg 5-7-munkanap határidőn belül ígérték. Aztán egyszer csak, 22 nap múlva azt látom a fiókomban a megrendelésem mellett, hogy "KISZÁLLÍTVA". De hiába vártam, hogy hátha a futárszolgálat hibázott valamiben, semmi nem történt. júl. 27-én küldtem egy "Hol a termékem?" kérdést. Arra azt válaszolták, hogy szállítási területen kívül élek, úgyhogy törlik a megrendelést. Küldtem szintén 27-én egy másik levelet is a felületükön, hogy mivel hazug állítással azt üzenték nekem, hogy már kiszállították a terméket, azonnal elállok a megrendeléstől és kérem visszautalni a pénzt, amit előre kifizettem, ha nem utalják azonnal, feljelentem őket. Nem erre válaszul, de érkezett egy olyan üzenet, hogy a visszautalást elindították, 2-5 munkanap múlva meg fog jelenni a számlámon. Nagyon remélem, hogy tényleg visszautalják! De ha vissza is kapom az összeget, ők sokak pénzét használják egészen addig, amíg az illető ki nem veri a balhét. NE RENDELJETEK INNEN!!!
2022. júl. 28. 14:37
 24/90 anonim ***** válasza:
100%
#23 történt azóta valami?
2022. aug. 14. 16:16
 25/90 ironpowered válasza:
100%
Hala a jo egnek meg az elott talaltam meg ezeket a kommenteket, mielott meg rendeltem volna :) . Az elolvasasuk utan tunt fel, hogy ami robotporszivo dokkolot arulnak ott, arrol hianyzik a “roborock” felirat mar a termekfoton is :D . Vagy nem szallitjak ki, vagy hamisat kapsz, szoval tenyleg kar remenykedni.. inkabb kifizettem 60 helyett 85ot, nem er ennyit az egesz :(
2022. aug. 21. 12:30
 26/90 Evahercigova válasza:
22%

Nekem ma érkezett meg a rendelés. Megelégedésremre, naponta értesítettek, hogy hol tart a megrendelés és azt kaptam amit megrendeltem.

Nekem semmi problémám nem volt.

2022. szept. 9. 15:18
 27/90 anonim válasza:
27%
Nekem 8 nap alatt megérkezett a megrendelt termék. Minden rendben volt. Szerencsém volt? Lehet. De ilyen is van.
2022. szept. 27. 16:33
 28/90 catmother válasza:
100%

Nekem szerencsém volt, 2 hét alatt megjött, de rágtam a körmöm rendesen...

Amúgy gagyi a termék, el kell felejteni őket.

2022. okt. 27. 11:14
 29/90 anonim válasza:
84%

Gondoltam leírom a tapasztalatomat hátha segít valakinek!

Rendeltem én is a fruugoról és valamiért csak a megrendelést követően csekkoltam le az oldalt és akkor láttam a sok negatív tapasztalatot így bepánikoltam mert nem kevés pénzt utaltam el az oldalnak.

Telefonon senkit nem tudtam elérni, viszont üzenetbe fel tudtam a céggel venni a kapcsolatot, akik azonnal válaszoltak és miután kértem hogy töröljük a rendelést a pénzt másnap vissza is utalták.

Lehet ha nem ijedek meg és megvárom amíg a terméket elküldik még azzal is elégedett lettem volna.

Csak ennyi röviden.

2022. okt. 29. 10:51
 30/90 anonim válasza:
100%

Az oldalon azonos termékek voltak, más-más árazással. Valamelyikhez ingyenes szállítás, máshoz viszont magas szállítási díj. Érdemes olyan kártyáról fizetni, amin meg tudod határozni a fix összeget és csak annyit tudnak levenni.

Én kis összegben rendeltem és csak egy terméket. Kiválasztva a díjmentes szállítást, mert volt ilyen lehetőség is. Utólag olvasva a véleményeket izgultam, hogy megérkezzen a csomag. Szerencsémre két héten belül itt volt, jó állapotban.

2022. nov. 7. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Hogyan működik a 4fund.com?

Hogyan lehet adománygyűjtő kampányt indítani a 4fund.com oldalon? Milyen lépésekből áll a regisztráció, milyen adatokat kell megadni, és hogyan zajlik a pénzgyűjtés? Kell adózni a beérkezett összeg után? A 4fund.com-on összegyűjtött támogatások után kell adót...

Miért jó egyes cégeknek, hogy ugyanazon állásokat folyamatosan hirdetik, szinte naponta fogadják az álláspályázókat, viszont közülük senkit nem...

Itt általában egyszerű betanított munkákról beszélek, melyeket rengetegen képesek lennének betölteni, illetve teljesen átlagos munkakörökről. A fluktuáció mértéke közel sem indokolja ezt a futószalagon történő álláspályáztatást, mégis folyamatosan hirdetik és hívják be a jelentkezőket.

DPD utánvétnél miért olyan emailt küld linkkel, hogy fizessem ki neten a csomagot és akkor küld egy kódot nekem?

Amivel aztán átvehetem a már csomagautomatába lévő csomagomat. lol Hát rendelésnél utánvétet állítottam be. Plussz pénzért. Erre meg fizessem ki neten, hogy megkapjam a csomagomat. Már csak azért se. Inkább újrarendelem. Ezeknél ez mindig így megy?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!