Rendelt már valaki a Fruugo.hu-ról?
Nekem ma érkezett meg a rendelés. Megelégedésremre, naponta értesítettek, hogy hol tart a megrendelés és azt kaptam amit megrendeltem.
Nekem semmi problémám nem volt.
Nekem szerencsém volt, 2 hét alatt megjött, de rágtam a körmöm rendesen...
Amúgy gagyi a termék, el kell felejteni őket.
Gondoltam leírom a tapasztalatomat hátha segít valakinek!
Rendeltem én is a fruugoról és valamiért csak a megrendelést követően csekkoltam le az oldalt és akkor láttam a sok negatív tapasztalatot így bepánikoltam mert nem kevés pénzt utaltam el az oldalnak.
Telefonon senkit nem tudtam elérni, viszont üzenetbe fel tudtam a céggel venni a kapcsolatot, akik azonnal válaszoltak és miután kértem hogy töröljük a rendelést a pénzt másnap vissza is utalták.
Lehet ha nem ijedek meg és megvárom amíg a terméket elküldik még azzal is elégedett lettem volna.
Csak ennyi röviden.
Az oldalon azonos termékek voltak, más-más árazással. Valamelyikhez ingyenes szállítás, máshoz viszont magas szállítási díj. Érdemes olyan kártyáról fizetni, amin meg tudod határozni a fix összeget és csak annyit tudnak levenni.
Én kis összegben rendeltem és csak egy terméket. Kiválasztva a díjmentes szállítást, mert volt ilyen lehetőség is. Utólag olvasva a véleményeket izgultam, hogy megérkezzen a csomag. Szerencsémre két héten belül itt volt, jó állapotban.
További kérdések:
Hogyan lehet adománygyűjtő kampányt indítani a 4fund.com oldalon? Milyen lépésekből áll a regisztráció, milyen adatokat kell megadni, és hogyan zajlik a pénzgyűjtés? Kell adózni a beérkezett összeg után? A 4fund.com-on összegyűjtött támogatások után kell adót...
Itt általában egyszerű betanított munkákról beszélek, melyeket rengetegen képesek lennének betölteni, illetve teljesen átlagos munkakörökről. A fluktuáció mértéke közel sem indokolja ezt a futószalagon történő álláspályáztatást, mégis folyamatosan hirdetik és hívják be a jelentkezőket.
Amivel aztán átvehetem a már csomagautomatába lévő csomagomat. lol Hát rendelésnél utánvétet állítottam be. Plussz pénzért. Erre meg fizessem ki neten, hogy megkapjam a csomagomat. Már csak azért se. Inkább újrarendelem. Ezeknél ez mindig így megy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!