Melyiket választanád? Biztos, nem szakmabeli, minimálbéres állás vagy inkább keresgélnél a szakmádban egy jobban fizetőt?
A problémám az, hogy nem a szakmámban sikerült elhelyezkednem, és bár örülök a munkámnak, tudom, hogy én többre vagyok képes mint a céghez érkező vendégek ebédeltetése és kávéval történő kiszolgálása.
2 diplomám van és pár ezer ft-tal többet keresek mint a minimálbér, és a munkaköröm sem elégíti ki a vágyaimat, úgy érzem felesleges volt tanulnom 5 évig, és csak "elbutulok" a jelenlegi helyemen. A másik oldalról viszont örülök, hogy van munkám. Csak ott a "de" :) De elérhetnék többet is, szeretném kipróbálni magam a szakmámban.
Ti hogy látjátok?
25N
Munka mellet, mert nem sürgős(ha kijössz a pénzből pláne), esténkét átfutni az állásajánlatokat, és ha behívnak interjúra elmenni, ha meg biztos a hely, akkor felmondani.
Ennyit tudsz tenni, ha nem szereted meg közben.
Pontosan, ahogy elottem is irtak. Munka mellett keresgelj!
Ne mondj fel, csak akkor, ha mar biztos a masik munka.
"közgazdász", tehát turizmus és vendéglátás? :D
Azok szokták így írni, és felesleges lenne nézelődnöd, az halott szakma.
25 évesen nem gáz egyébként egy minimálbéres meló, majd lesz jobb, ráérsz még.
milyen közgazdász vagy? elképzelni nem tudom,hogy lehet valaki ezzel a végzettséggel munka nélkül,nálunk már az egyetem alatt mindenki kapott állást. persze ha turizmus-vendéglátás ahogy az előttem lévő is írja,akkor elképzelhető, sajna semmi köze a többi közgázos szakhoz.
Mindenképpen tanulj autodidakta módon, próbálj meg rájönni,hogy miért nem kaptál még állást a szakmádban, fejleszd a nyelvtudásod,és folyamatosan keresgélj! egyszer biztos lesz egy kezdés a szakmában,onnantól pedig tapasztalattal már könnyebb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!