Egy viszonylag tanultabb ember kevesebbet keres mint egy segédmunkás - normális ez? Részletesebben lent.
www.berbarometer.hu
Nem keres egy segédmunkás 270-et.
Tényleg igaz, hogy a szakmunkásokból - ráadásul a jó szakemberekből - hiány van, így megfizetik őket, míg a diplomásokkal lassan Dunát lehetne rekeszteni. Viszont egy segédmunkás is megdolgozik a pénzéért és keményebben, mint egy irodai dolgozó. Persze vannak kivételek, akik egész nap csak henyélnek meg elisszák az időt.
Félre ne értsetek, én is jelentkeztem most megint egyetemre, de nem azért mert nem szeretnék fizikai munkát végezni, csak egyszerűen ez érdekel.
Szerintem teljesen mindegy, hogy iskolaigazgató, vagy segédmunkás keres sokat, de mindez addig mindegy amíg jól és felelősségteljesen végzi a munkáját.
Én sem gondoltam volna, hogy egy segédmunkás ilyen sokat keres, de biztos van ilyen, ha valaki mondta neked:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!