Mit kell tennem? Úgy is lehetnek majd kisktyák?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen berendezések kellenek, aljzat fontos-e. Ha igen akkor kavics vagy homok, vagy nem tudom mik vannak még. STB...egyszóval minden érdekel. Köszi, és bocs a hülye kérdésért.
volt kutyám nem is 1 úgyhogy tudom hogy elöszőr kis kajával kell de még addig sem jutottam el
4 kutya és 4 macska. (Nem kicsempészni szeretném. Kiköltözünk a családdal -2 testvérem családja, plusz unokatesókés a mi családunk - és így van összesen 8 állat. Leírnátok mindent részletesen, mit hol kell tenni? Ha esetleg árat is tudtok, azt is megköszönném. Köszi:)
25 éves egyetemista lány vagyok. Egy időre szüneteltetnem kell a tanulmányaimat (valamivel több, mint 7 hónapra) és nagyon szeretnék állatorvosi rendelőbe menni asszisztensnek, hogy segíthessek segíteni a sérült/beteg állatokon! Néhány rendelőben jártam ugyan, de...
Mennyire büntetik ezt? Milyen lépéseket kell tennem ha unom már ezt a paraszt dolgot, én is össze tudom szedni a kiskutyám után!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!