Hogyan NE neveljek elkényesztetett kutyát?
10 hetes a kiskutyám és nem szeretném túlságosan elkényesztetni, mert később gond lehet belőle.
Hányszor kellene játszani vele egy nap? Mit csináljak mikor túlpörög és össze-vissza harap amit csak ér?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
rendben :)
az baj ha evés közben a tálkája mellé fekszik? tegnap ott álltam mellette és fel-fel állítgattam, de most megint fekve eszik
# 10
"De ne légy vele nagyon szigorú, 10 hetes még nagyon fiatal, egy 2 éves kisgyerektől se várhatod el, hogy minden körülmények között tökéletesen viselkedjen."
Sajnos ez nem így van! Egy másik kérdésben lepatkányoztak egy kétévest , meg meg is ütnék meg hogy gyűlölik az ilyen gyereket. Csak azért mert kicsi és még nem érti , hogy a kutyát nem bántjuk.
# 37
Az nem én voltam aki puffogott XDDDD
Amúgy nem, nem a kérdésre válaszoltam . Csak írtam a 10-es válaszolónak , nehogy azt higgye , hogy a kétévesektől nem várnak el sok mindent. Szép napot ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!