Szerintetek kinek van igaza?
A többiek már eléggé körüljárták a dolgot, egyetértek velük. Még a páromnak is elmondtam ezt az esetet, mert ez különösen cifra.
Még ha ugyanolyan korúak lennének a gyerekek és a tied mindig apró, a másik pedig nagy ajándékot kapna, akkor se lenne jogod pampogni. Az ő pénzük, arra költik, amire és akire akarják. Elgondolkodhatnál, hogy az nem "igazságos", de akkor sem lenne jogod beleszólni. Remélem, a nagyszülőknek jó a kapcsolatuk a kicsivel, gondolom, igen, rendes, értelmes ajándékot is adtak, fel nem fogom, mi ezen a probléma.
Vigyázz, mert még egyszer tönkreteszed a kicsi örömét, aki kap valami jó kis cuccot, de azt látja, hogy Te sírsz vagy dühös vagy, mert az nem eléggé értékes és a másik mást... Nem ezt a mentalitást kellene a gyerekbe nevelni, bár remélem, a hozott személyiségrésze védetté teszi...
Hihetetlen, miket fenn nem akarnak egyesek. Örülj, hogy vannak nagyszülők, nekem még gyerekem sincs, de a 4 nagyszülőből 3 már nem él... Remélem, a 4., aki nagyon jó fej, még sokáig fog élni, viszonylagos egészségben. Remek ajándékokat ad nekünk, viszonzást nem várva, de ha nem adna semmit, az se zavarna kicsit sem. Vannak fontosabb dolgok is.
Egy keteves siman eljatszik egy ures flakonnal is. Csudanak kell neki meregdraga jatek. A jaroka pedig idealis ajandek.
Szerintem koszond meg a kedvessseget, hogy kapott ajandekot keresztelore.
Egyebkent vallasos csalad vagytok? Mert akkor igazan tudhatnad, hogy egyik esemeny sem az ajandekokrol szol.
nálunk elsőáldozás 9 évesen van, 3. osztályban. Mi a francnak egy 9 évesnek laptop??? Nem ez volt a kérdés, csak úgy megjegyeztem magamban
Keresztelőre nálunk az aranyékszer a szokásos ajándék. Lehet, hogy a kérdező szülei, nagyszülei aranyékszert vettek, és ezért ciki a másik szülőpár részéről hogy 'vicek-vacak' járókát vittek.
Megértelek mert nekem is rosszul esne, mert nálunk nem ez a szokás, de a féjednek tuti nem mondtam volna a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!