Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szeretném más véleményét is olvasni,hogy én látom rosszul a dolgokat vagy a férjem elfogult a szüleivel...Avval kezdeném,hogy van egy 2 éves kislányunk.Mikor őt kereszteltük anyósoméktól egy járókát kapott.A sógornőmék kisfia a hétvégén lesz elsőáldozó.Ő laptopot fog kapni.Tegnap mérges voltam és mondtam a férjemnek,hogy ez igy nagyon nem jól van,hogy ekkora különbséget tesznek a két unoka között.Erre ő azt válaszolta,hogy nincs igazam,majd kap a mi lányunk is elsőáldozására szép nagy ajándékot.Nem szeretnék összeveszni anyósomékkal,de engem zavar ez az egész,és nagyon rosszul is esik.Szerintetek kinek van igaza?Illetve mit kellene tennem ebben a helyzetben?
2014. máj. 13. 11:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, egy kétéves gyerekre nem is kell annyit költeni, mint egy kilencéves gyerekre. A kétéves gyereknek elég egy párszáz forintos kis játék, a kilencévesnek mehet pár tízezer forintos.

Anyagias vagy, na....

2014. máj. 14. 22:47
 42/44 anonim válasza:
31%
2 éves gyerek hamar kinövi a ruhákat, a játékokkal se fog az idők végezetéig ellenni. Esetleg kaphatott volna arany fülbevalót. Elektronikai cikket semmiképp sem :) A járóka lehet kicsit ízléstelen ajándék... (nekem annak tűnik)
2014. máj. 14. 23:02
 43/44 anonim ***** válasza:
70%
Miért ízléstelen???
2014. máj. 15. 06:59
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező komolyan kérdezem, szerinted mit lehet venni érdemben egy kisbabának egy laptop árának megfelelő összegben? De tényleg!

A járóka hasznos, a baba korának megfelelő, igazából tökéletes ajándék.

Vagy azt gondoltad, hogy megkeresztelitek a gyereket, hátha kap pár olyan cuccot, amit "véletlenül" te is tudsz majd használni? Mit érdekel egyáltalán az ajándék, a keresztelés nem erről szól, legalábbis normális helyeken...

2014. máj. 16. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!