Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Szeretném más véleményét is olvasni,hogy én látom rosszul a dolgokat vagy a férjem elfogult a szüleivel...Avval kezdeném,hogy van egy 2 éves kislányunk.Mikor őt kereszteltük anyósoméktól egy járókát kapott.A sógornőmék kisfia a hétvégén lesz elsőáldozó.Ő laptopot fog kapni.Tegnap mérges voltam és mondtam a férjemnek,hogy ez igy nagyon nem jól van,hogy ekkora különbséget tesznek a két unoka között.Erre ő azt válaszolta,hogy nincs igazam,majd kap a mi lányunk is elsőáldozására szép nagy ajándékot.Nem szeretnék összeveszni anyósomékkal,de engem zavar ez az egész,és nagyon rosszul is esik.Szerintetek kinek van igaza?Illetve mit kellene tennem ebben a helyzetben?2014. máj. 13. 11:13
41/44 anonim válasza:
Kérdező, egy kétéves gyerekre nem is kell annyit költeni, mint egy kilencéves gyerekre. A kétéves gyereknek elég egy párszáz forintos kis játék, a kilencévesnek mehet pár tízezer forintos.
Anyagias vagy, na....
42/44 anonim válasza:
2 éves gyerek hamar kinövi a ruhákat, a játékokkal se fog az idők végezetéig ellenni. Esetleg kaphatott volna arany fülbevalót. Elektronikai cikket semmiképp sem :) A járóka lehet kicsit ízléstelen ajándék... (nekem annak tűnik)
44/44 anonim válasza:
Kérdező komolyan kérdezem, szerinted mit lehet venni érdemben egy kisbabának egy laptop árának megfelelő összegben? De tényleg!
A járóka hasznos, a baba korának megfelelő, igazából tökéletes ajándék.
Vagy azt gondoltad, hogy megkeresztelitek a gyereket, hátha kap pár olyan cuccot, amit "véletlenül" te is tudsz majd használni? Mit érdekel egyáltalán az ajándék, a keresztelés nem erről szól, legalábbis normális helyeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!