Anyukák, ti otthon maradnátok háztartásbelinek, ha a férjetek jól keresne?
Eredetileg úgy beszéltük meg, hogy 2 év után visszamegyek dolgozni, de férjemet egy sajnálatos haláleset miatt nagyon hamar előléptették, jó fizetésért. Most áprilisban lesz 3 éves a lányunk és szeretné, ha én itthon maradnék. Neki fontos lenne, hogy meleg vacsora és kipihent, csinos feleség várja haza. Én azonban nem vagyok ez a fajta :-( Hiányzik a munkám, az emberek, a sikerélmények.
Ti mit tennétek?
Hihetetlen számomra.
Szinte mindenki a pasija hátán akar megélni?!
Meg huszonévesen "eltartási szerződést" köttetni a férjjel!
Ennyi pénzéhes pi.csát...
Mondjuk ha mindketten dolgoznak egy családban talán az lenne a normális, ha az otthoni teendőkből is egyformán kivennék magukat, és akkor nem lennének lestrapált nők, akikre a férfiak panaszkodnak. A férfi is ki tud takarítani, tud ennivalót csinálni, tud foglalkozni a gyerekkel, miért csak a nőnek kellene?
Szerintem inkább osszátok be a pároddal, hogy ki mikor mit csinál, ennyi a titka az egésznek, és senki nem lesz lestrapált, marad szabadideje.
"Mondjuk ha mindketten dolgoznak egy családban talán az lenne a normális, ha az otthoni teendőkből is egyformán kivennék magukat, és akkor nem lennének lestrapált nők, akikre a férfiak panaszkodnak. "
Bizony ám!!!!!
Hát, én még nem vagyok a közelében sem annak, hogy férjhez megyek, de úgy ismerem magam, hogy ha valamit szeretek csinálni, akkor nem tudnám több ideig hanyagolni, mint amit a gyermekkel kell törődnöm.
A helyedben én visszamennék, de mondjuk csak részidőre (feltéve ha van erre lehetőséged), hogy azért a kipihent feleség és finom étel meglegyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!