Már nem szerethetem a cicámat mert van egy gyerekem?
15:27-nek
Ez az első hozzászolásod a vitában, amiben nem dorongolsz le senkit. Tulajdonképpen azzal váltottad ki itt a legnagyobb ellenállást magaddal szemben, hogy a saját megoldásodat tartottad az egyedül üdvözítőnek és ezt mások számára bántóan, sértően nyilvánítottad ki. Pedig a jó megoldáshoz vezető útból sok van. És ha valaki máshogy, más módon rendezi el a dolgait, ill. mást tanácsol, mint te, attól még nem biztos, hogy rosszul teszi! Csak máshogy:) Nem vagyunk egyformák (sőt, mit ne mondjak, még az állatok között is különbözőek az "egyéniségek").
Nem létezik, hogy megváljak a cicától. Nagyon ragaszkodik hozzám és senki mást nem fogad el. Egyszer kénytelen voltam odaadni valakinek 2 hétre mert külföldön lakom és hazamentem, a macska totál depressziós lett. Remegett végig amíg nem velem volt. Tehát ezt a verziót kilőném.
A kutya meg már 10 éves, vele is kitolás lenne csak úgy lepasszolni. Igaz nekem kényelmesebb lenne, de átérzem az ő helyzetét is.
Köszi mindenkinek!
Szia
Mindenki jol van :) Ugy latom beletorodott a kedves parom, hogy a macskat nem dobom csak ugy ki. Latja, hogy az esti jatekok nem mennek a baba rovasara, mivel o olyankor mar alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!