Nem annak írtam aki az anyjával megbeszélte a dolgokat, mert így is oké. Hanem aki előtte írt a 38% -os, aki szerint nehogy már fizessen a gyerek..
2016. jún. 21. 16:59
12/29 anonim válasza:
Ne azért csináljon valaki gyereket h pénzelje később spóroljon majd kezdjen saját életet.
Persze az más h évekig otthon van.
2016. jún. 21. 17:06
13/29 anonim válasza:
én minimálbért keresek. viszont már nem is diák vagyok egy ideje, szóval rendesen dolgozok.
Az én anyám megköveteli hogy adjak be pénzt, sőt azt is megköveteli hogy minimum 20 ezret adjak neki..ha nem tetszik el is mehetek. ezt mondta nekem...(igaz nem is élünk túl jól, lehet hogy nekem ezért kell besegítenem)
De szerintem eléggé idegesítő anyámnál hogy megköveteli a pénzt...-.-
Én szivesen segítek neki, adok pénzt, csak az a baj hogy elvárja ajjj...
23 L
2016. jún. 21. 17:07
14/29 anonim válasza:
Kedves 9es! Egyenlore ok akartak gyereket es ha eddig nem volt gond a gyerek eltartasaval akkor ez utan se legyen es ezt ugy mondom mint leendo szulo. Nehogymar elkernem a gyerekem penzet. Ha nekem kellett gyerek akkor tartsam is el ameddig szukseges. Es ha a gyerek nem hulyesegre mint pl drog alkohol stb kolti a penzet akkor miert kernem en el? Basszus ha felnott is a gyerek nehogymar elvarnam tole hogy adjon penzt nekem. Ha kerek is tole mert szuksegem van ra amint tudom visszaadom. Egyenlore en akartam ot nemo engem. Azt az egyet elvarom hogy ossza ugy a penzet hogy ha mar dolgozik es van penze olyasmikre ne kelljen kernie tolem mint ruha cipo egyebek. Azt vegye meg maganak.
2016. jún. 21. 17:18
15/29 anonim válasza:
semmit. kocsimat tankolom belőle, fesztiválozni járok, barátnővel hétvégézek valahol vidéken/külföldön, erre el is megy... ha szüleim úgy állnának, hogy kellene a pénz, akkor ameddig az ő házukban alszok, és az ő asztalukról eszek, akkor fele pénzt mindenképp leadnám...
2016. jún. 21. 20:13
16/29 anonim válasza:
összeadod a sárga csekkeket és elosztod anyi felé ahány kereső van a családban
vagy önállóan fizesd be a net, tv vagy telefon számlát
lényeg hogy a sárga csekkek eltüntetésébe szálj be
és néha kérés nélkül vigyél haza egy nagy csomag wc papirt, mosószert...
2016. jún. 21. 21:28
17/29 anonim válasza:
Én sem adok bele. Diákmunkázok, de azért, hogy pl ruhákra, szórakozásra ne kelljen kérnem. Pár év és lediplomázok, nálunk szerencsére egyértelmű, hogy addig "eltartanak", utána természetesen beleadnék a közös költségekbe, ha még itthon szeretnék lakni, és ha már rendesen dolgozom. Na meg a házunk felújításában is szeretnék részt venni majd anyagilag.
2016. jún. 21. 21:47
18/29 anonim válasza:
Konkrétan semennyit, de mindent magamnak állok, kivéve: rezsi, innivaló és napi 1x kaja (általában napi 2x eszem, az ebédemet magamnak kell állnom) Tavaly érettségiztem, azóta dolgozok.
2016. jún. 22. 04:39
19/29 anonim válasza:
semmenyit. elsősorban a sulira koncentrálok. ha kicsit diákmelózok,azt magamra költöm. nem is fogadnák el.
20l
2016. jún. 22. 08:53
20/29 anonim válasza:
Azért dolgozom, hogy tudjak tanulni. Egy szülővel élek, de magán egyetemre járok, és ha nem akarok egy csomó adósságot a diákhitelből, akkor muszáj gyűjtenem rá. Mellette másik szakmát is tanulok, amivel egy jobb fizetésű melót tudnék kezdeni. Egyébként beadnom nekem se kell, és az se kötelező, hogy a tandíjamhoz én harcoljam össze a pénzt, ehhez én ragaszkodtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!