Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kovács Balázs tényleg pszichol...

Kovács Balázs tényleg pszichologús?A bennfentes?

Figyelt kérdés
Valahogy gyanus hogy nem az..

2025. jan. 6. 01:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem az, csak valami "coach".
2025. jan. 6. 01:57
 2/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem pszichológus.

De nekem fura az a pasas.

2025. jan. 6. 02:47
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Két Ķovács Balázs van, az egyik pszichológus, a másik pedig (aki a Bennfentes címmel készített Youtube-csatornát, és a nárcisztikus személyiségzavarral foglalkozik) nem az, hanem coach.
2025. jan. 6. 08:13
 4/31 A kérdező kommentje:
Pedig azt állítja hogy a kanadai egyetemen tanul..
2025. jan. 6. 10:20
 5/31 anonim ***** válasza:
86%
Barki elkezdhet egyetemi kepzest barmikor.
2025. jan. 6. 12:52
 6/31 anonim ***** válasza:
65%
Nekem q Facebook-csoportjának adminjai is elég furcsának tűnnek. Amikor beszámoltam arról, hogy valaki súlyosan bántalmazott verbálisan (ami többször ismétlődött sajnos, és közeli családtagról van szó), akkor koptatott azzal, hogy ,,az igazság megismeréséhez meg kellene hallgatni a másik felet is!". Ez egyrészt bántó, mert hitelteleníti, burkoltan kétségbe vonja az általam leírtak igazságtartalmát, másrészt ott rejtőzik benne a ki nem mondott áldozathibáztatás, hiába tagadja. Ennek az adminnak a hozzászólását ő láthatóan rendben lévőneknak tartotta. Ilyet egy képzett pszichológus soha nem mondana! A másik gond velük: Elkezdték a nárcisztikusok áldozataiban keresni a hibát, pl. akik a nárcisztikus bántalmazást nem viselik el, arra rásütik a bélyegét, hogy ,,kritikát el nem tűrő, rejtett nárcisztikus", meg ,,túlérzékeny", amit ők agyi, szervi sajátosságokkal is járó személyiségzavarnak tekintenek. Kinek áll ez érdekében? Talán a megfélemlítésre, tekintélyuralmi viszonyokra épülő, diktatórikus államnak?
2025. jan. 17. 09:55
 7/31 anonim ***** válasza:
80%
Az előzőben elírtam valamit, elnézést! Helyesen: kioktatott azzal, hogy...
2025. jan. 17. 09:56
 8/31 A kérdező kommentje:
Van full nácisztikus aki ossza azt észt számtalan csoprtban is benne van..Sok admin maga is az és diagnosztizálgatnak..Amúgy döbbenet mert rettenetes pszichologia kárt okoznak...Azt mondta Balázs hogy napi 4 órát csak evvel fogalkozik..De kb minden személyiség jegyre rá van húzva a nácisztikus jelző..
2025. jan. 17. 14:37
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem az,nem pszichológus, konkrétan rá kérdeztem amikor valami ordas butaságot mondott,erre az volt a reakció hogy semmi közöm hozzá hogy mi a végzettsége,majd tiltott a csoportból. Ennek már kb 2 éve. De akinek van bármilyen pszichológiai irányú végzettsége az egy normális kérdésre hogy mi a végzettsége nem megsértődik hanem válaszol. Nálam ott és akkor szerepelt le végleg.
2025. márc. 10. 15:33
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

"napi 4 órát csak evvel fogalkozik"

Latszik is rajta, hogy mar beleorult ebbe a temaba.

2025. márc. 10. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

CIB BANK, milyen mint munkahely?

(Légkör, feladatok, fizetés, előnyök, hátrányok... minden érdekel!) Lakossági banki tanácsadó pozícióban hirdetnek, bennfentes infókért nagyon hálás lennék!

Magyarországon és Svájcban azért nem lesz soha Euro, mert a bennfentesek nem tudnának akkor nyerészkedni az árfolyamváltozásokon?

Nemrég olvastam erről egy könyvet "Adam Brown: A képlet" címmel, nagyon tetszett benne egy svájci történet, ami szépen leírta, hogy lehet az ilyenekből nyerészkedni, ha megfelelően közel vagy a tűzhöz. Bár ez igazából egy kalandregény, vagy talán krimi, ezt nem tudom,...

Mi a véleményetek arról hogy bennfentes információk szerint 6 hónapon belül kiléphetünk az unióból?

Újhelyi István,aki az uniós parlamentben dolgozik és sok mindent titkosat tud elmondta hogy fél éven belül jöhet a Huxit. Mi a véleményetek?

Mi az a profamilia recept? Valami speciális orvosi bennfentes dolog?

Hallottam már erről de nem értem mit jelent. Valami olyasmi hogy az orvos saját családjának bármit felírhat? Meg be is utalhatja őket bárhova? Dehát amúgy is megteheti, akkor ez miben más? Előrébb veszik a listán? Tényleg nem értem.

Ezen gondolkozott már más is? Esetleg bennfentesek vagy érintettek?

Mindenütt azt mondják - és most nem a túlzó médiareklámokra gondolok -, hogy nagyon is fontos az immunrendszer egészségének fenntartása, mert ha legyengül, akkor mindenféle bajunk lesz. Közben pedig ott van a sok-sok immunszupresszív vagy olyan mellékhatású gyógyszert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!