Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kovács Balázs tényleg pszichol...

Kovács Balázs tényleg pszichologús?A bennfentes?

Figyelt kérdés
Valahogy gyanus hogy nem az..

2025. jan. 6. 01:22
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Nos, nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen nagyon régi tankönyvet írhatott át a saját szavaira, mert jó érzékkel meglátta azt, hogy nagyon kevés a magyar tájékoztatás a témában, miközben a nemzetközi pedig óriási. Néha elképesztően nagy butaságokat is mond. Amikor rákérdeztem, egyből jött, hogy letilt. Ez önmagában mutatja, hogy valami nem oké a sráccal. Nem is lenne ezzel gond, mindenki él, ahogy tud, csak azért ez hatalmas felelősség. Egy ilyen fajsúlyos témában nem illik szélhámoskodni.
2025. márc. 24. 15:54
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
#11 Nekem meg olyan, mintha mostanság már a ChatGPT-t is használná a részletes "elemzéseihez". Elég sokat tud rizsázni mostanság, az pedig onnan jöhet...
2025. márc. 24. 16:31
 13/31 anonim válasza:
100%
Én is rákérdeztem a tanulmányokra, erre a válasz az volt, hogy sértem a határait, és tekintélyelvű a kérdés, a jártasságot egy témában nem a diploma határozza. Kb. szét lettem alázva a kérdés miatt, erőszakosnak nevezve, hogy mit képzelek én, a követőitől is. Már minden voltam. Még annyit mondott, hogy csak tudományos érvek alapján hajlandó kommunikációra, ő nem praktizál, csak ismereteket terjeszt, és senkinek nincs köze a tanulmányihoz. A végén csak kiderült, orvosi könyvekből tájékozódik, meg gyanús nekem az AI használata is, mert egy kérdésben ahol nem volt ismerete, azt dobta be válaszként, amit ott kapott. Szerintem a pszichológiával foglakozik valaki, nem ördögtől való kérdés a tanulmányokra való rákérdezés. Hiszen ez a terület hatalmas felelősséggel jár. És nem lehet szimpla hivatkozási alap, hogy csak ismereteket terjesztek. Nagyon sokan követik, szeretik, dicsérik. De ahol támadásnak veszik a tanulmányokra való rákérdezést, és erre nincs konkrét válasz, ott biztos, hogy nincs iskolai keretekben végzett tanulmány.
2025. júl. 5. 19:50
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok: nezzetek meg azokat az osszehasonlito tablazatokat is, amiket bevag a videoiba... mintha a Google Geminibol lenne kifotozva.
2025. júl. 6. 15:34
 15/31 A kérdező kommentje:

Én azt sem értem hogy bír ilyen mániákusan sokat evvel az egy témával foglalkozni?

Nem csoda ha igénybe veszi a chat gpt t.. Normális ember nem bir ennyit erről a témáról beszélni..Meg ha volt aki bantalmazta is nacisztikus..

2025. júl. 6. 21:25
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
Kedvesek, a csatorna neve az, hogy A Bennfentes. Akinek van, vagy volt narcisztikus kapcsolata, annak nem mondom, hogy nezzen meg sok-sok videot balazstol a szemere fokuszalva-mert nekik nem kell mondani, lejon... Balazs bizonyara erintett, de ez esetben ertekelem, hogy ismereteket oszt errol a temarol.
2025. júl. 8. 21:53
 17/31 anonim válasza:
100%
De jó, hogy ezt mondod, mert valóban a tekintet a lélek tükre, én is felfigyeltem már rá. Bár maga tagadja, hogy az lenne, pedig pont ez adhatna egy hitelességet, ha vállalja, ha így van, hiszen az önmegfigyelés mélyebb tartalmak felé vihet, viszont megadja a kereteit is annak amit mond, mert minden ember kivétel nélkül használ énvédelmi mechanizmust. Így már érthető az is, miért veszi támadásnak a tanulmányokra való rákérdezést, és az empatikus emberek miért "becsípődés" nála, miközben nagyon izgalmas lenne, ha arról beszélne, hogy a mindennapokban, hogy sikerül megküzdenie, mit lát, amin keresztül sikerül átlépni a saját határait, miként tanítja önmagát. Ezzel lehet példát mutatni azoknak, akik szintén ilyen személyiségjegyekkel élnek.
2025. júl. 9. 09:29
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen, sokkal szimpatikusabb lenne, ha nyiltan felvallalna a szemelyisegzavarat.
2025. júl. 10. 09:21
 19/31 anonim válasza:
85%
A gondom ott van, ha számára sértő a kérdés azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amit megoszt, honnan vannak az információi, ebben a pillanatban nem teljesül az, amit többször kiemel, hogy fontos az átláthatóság. Ez további morális kérdéseket is felvet. Már megtanultam, ha valakinek nem megy az egyenesség, és az őszinteség ott baj van. Ha valaki valódi tudással rendelkezik, örömmel fogja megosztani kitől, és mit tanult. Ha az aki hallgatja nem áll meg a tapsnál, és ismeri a kritikus gondolkodást, az mögé fog látni, ugye őket tiltja is. Az építő kritika hasznosságát is tagadják. Ráadásul a moderátorainak is elege lett belőle, na ők valószínűleg többet tudnak róla, mint az átlag néző. Egyértelműen látszik, az amit csinál üzlet, persze közben hivatkozhat tudományos edukációra, de ettől még nem lesz az. Saját bevallása szerint a bennfentes név használata is, marketing fogás. Több ezren követik, mindenféle személyiség zavarú ember, nagy baj van, ha öndiógnózisra, stigmatizálásra használják, amiket mond. Ráadásul a megszólalásaiban megengedi magának, és a moderátorainak a gúny használatát, sokszor arrogáns is, egy valódi szakember sose tenne ilyet.
2025. júl. 11. 08:18
 20/31 anonim ***** válasza:
87%
Egyetertek. Ezzel egyutt hasznosnak 9is) tartom, amit tesz. reszemrol inkabb kezelje magat felre (nem gyogyszerekkel) egy barmilyen mas szemelyisegzavarral rendelkezo ember, mint ne ismerjen fel vki egy pszichot vagy narcisztikust. Mindketto eletveszelyes tud lenni a szo szoros ertelmeben, a tobbi szemelyisegzavar, amelyekkel osszekeverheto esetleg-nem kifejezetten. Balazs szerintem tomenyen narcisztikus-vagy olyasmi. De ez a szemelyisege, mig az edukacios resz meg hasznos, mert kozerthetobb, konnyebben fogyaszthatobb, mint pl Banki Gyorgy -sokaknak.
2025. júl. 12. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

CIB BANK, milyen mint munkahely?

(Légkör, feladatok, fizetés, előnyök, hátrányok... minden érdekel!) Lakossági banki tanácsadó pozícióban hirdetnek, bennfentes infókért nagyon hálás lennék!

Magyarországon és Svájcban azért nem lesz soha Euro, mert a bennfentesek nem tudnának akkor nyerészkedni az árfolyamváltozásokon?

Nemrég olvastam erről egy könyvet "Adam Brown: A képlet" címmel, nagyon tetszett benne egy svájci történet, ami szépen leírta, hogy lehet az ilyenekből nyerészkedni, ha megfelelően közel vagy a tűzhöz. Bár ez igazából egy kalandregény, vagy talán krimi, ezt nem tudom,...

Mi a véleményetek arról hogy bennfentes információk szerint 6 hónapon belül kiléphetünk az unióból?

Újhelyi István,aki az uniós parlamentben dolgozik és sok mindent titkosat tud elmondta hogy fél éven belül jöhet a Huxit. Mi a véleményetek?

Mi az a profamilia recept? Valami speciális orvosi bennfentes dolog?

Hallottam már erről de nem értem mit jelent. Valami olyasmi hogy az orvos saját családjának bármit felírhat? Meg be is utalhatja őket bárhova? Dehát amúgy is megteheti, akkor ez miben más? Előrébb veszik a listán? Tényleg nem értem.

Ezen gondolkozott már más is? Esetleg bennfentesek vagy érintettek?

Mindenütt azt mondják - és most nem a túlzó médiareklámokra gondolok -, hogy nagyon is fontos az immunrendszer egészségének fenntartása, mert ha legyengül, akkor mindenféle bajunk lesz. Közben pedig ott van a sok-sok immunszupresszív vagy olyan mellékhatású gyógyszert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!