Kovács Balázs tényleg pszichologús?A bennfentes?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(Légkör, feladatok, fizetés, előnyök, hátrányok... minden érdekel!) Lakossági banki tanácsadó pozícióban hirdetnek, bennfentes infókért nagyon hálás lennék!
Mennyire nehéz és mennyire véresszájúak a tanárok?
Nemrég olvastam erről egy könyvet "Adam Brown: A képlet" címmel, nagyon tetszett benne egy svájci történet, ami szépen leírta, hogy lehet az ilyenekből nyerészkedni, ha megfelelően közel vagy a tűzhöz. Bár ez igazából egy kalandregény, vagy talán krimi, ezt nem tudom,...
Újhelyi István,aki az uniós parlamentben dolgozik és sok mindent titkosat tud elmondta hogy fél éven belül jöhet a Huxit. Mi a véleményetek?
Hallottam már erről de nem értem mit jelent. Valami olyasmi hogy az orvos saját családjának bármit felírhat? Meg be is utalhatja őket bárhova? Dehát amúgy is megteheti, akkor ez miben más? Előrébb veszik a listán? Tényleg nem értem.
Mindenütt azt mondják - és most nem a túlzó médiareklámokra gondolok -, hogy nagyon is fontos az immunrendszer egészségének fenntartása, mert ha legyengül, akkor mindenféle bajunk lesz. Közben pedig ott van a sok-sok immunszupresszív vagy olyan mellékhatású gyógyszert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!