Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kovács Balázs tényleg pszichol...

Kovács Balázs tényleg pszichologús?A bennfentes?

Figyelt kérdés
Valahogy gyanus hogy nem az..

2025. jan. 6. 01:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%

A helyzet az, hogy a Youtube-on mindenki azt mond, amit akar. Pszichológusi végzettség nélkül, források nélkül is valaki "oktathat" pszichológiai témákban. Nem a kérdésben szereplő "úriember" az egyetlen, aki erre a témára állt rá. Szerintem is többen megélhetési forrást láttak meg a videók gyártásában, ha nagy a nézettség, már jól meg lehet belőle élni. Nem tudom, ez a pasas valóban pszichológus-e, nem tudom, mi a végzettsége, én is láttam pár videóját, ismeretterjesztésre jó. Mégis azt mondom, akinek nárcisztikusokkal van gondja, inkább menjen el egy valódi, hús-vér pszichológushoz, vagy vásároljon szakkönyveket és azt olvassa.

A neten nem lehet leellenőrizni, mi a valós végzettsége valakinek.

Balázsról meg annyit, hogy nem tudom, nárcisztikus-e, de egy jó üzleti vénával megáldott valaki. Nekem személy szerint valamiért nem túl szimpatikus, a kisugárzását valahogy én se bírom. Az se tetszik, hogy tele van tetkókkal, valahogy nem professzionális a megjelenése, nem értelmiségi benyomást kelt. Hangsúlyozom, semmi bajom amúgy a tetováltakkal, én nem csináltatnék, de tolerálom. Viszont egy ilyen témával foglalkozó embernél fura, hogy ennyire ki van varrva. Megjelenése alapján inkább autószerelőnek, bolti eladónak, vagy valami hasonlónak tűnik, nem pszichológusnak. Hangsúlyozom, nem nézem le az ezeket végzőket, de azt látom, ezeknél a foglalkozásoknál ma nagy divat a sok tetoválás. Esetleg még rockzenész lehet.

2025. júl. 17. 13:19
 22/31 anonim ***** válasza:
13%

Nyilvàn azèrt lenne szüksège arra, hogy meghallgassa a màsik fèl elbeszèlèsèt is, hogy jobban àtlássa a helyzetet. Így korrektebb azèrt, nem? Ebben nem làtok áldozat hibáztatást.

Ès a másik oka annak, hogy ezt mondta, az lehet, ami itt is világosan látszik, hogy jönnek a rosszindulatú, másokban turkáló, mindenkit ízekreszedő, irígy, unatkozó hiènák ès csak a tesztelgetès cèljából fárasztják kamu dolgokkal. Mert csak az számít, hány diplomája van ès vajon honnan?

Nos, mindenki jobb lenne, ha a saját tudását vennè inkább górcső alá.

A coach egy szakma, tessèk tudomásul venni.Joga van tanácsot adni.Neked viszont nem kötelező nèzni, sem igènybe venni. Kritizálókat megkèrdeznèm, van bármilyen pszichológiai vègzettsègetek ahoz, hogy szakmailag felülbíráljátok, amit mond? Nyilván nincs, csak vèlemènyetek van, hogy egyetèrtetek a mondandójával, vagy sem.

Csernus doki igencsak diplomás, mègsem èrt vele egyet mindenki, ez ilyen. Èn nem vagyok egy Balázs rajongó, de èrdekesnek találom a mondandóját, engem az dühít, ahogy egyesek ipari fúrógèp módjára állnak bele olyanokba is, akik csak segíteni ülnek le a kamera elè. Ès akkor jönnek az ilyenek ..

2025. aug. 8. 18:26
 23/31 anonim válasza:
77%
Az nem rosszindulat, ha valaki rákérdez forráskritikára. Sőt, kiemelten fontos. Akinek van megfelelő tanulmánya, az boldogan és büszkén fogja mondani mit és hol, kitől tanult. A nárcisztikusok, pszichopaták, stb. itthon klinikai szakvizsgához kötött, okkal. És azzal, hogy valaki elolvas egy könyvet, nem lesz gyakorlati tapasztalata. Az előbbi csak ismeret, az utóbbi a tudás. Feltételezem Te se mennél olyanhoz műtétre, aki egy biológia könyvet vissza tud mondani szóról szóra, de életében nem fogott szikét a kezében. Vagy igen? És tévedsz, ha azt hiszed ezt csupa segítség nyújtásból csinálja. A youtube, tik-tok fizet a nézettségért, és külön előfizetői csatornája is van.
2025. aug. 11. 21:01
 24/31 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 9-es Hozzászóló,

én magamtól léptem ki a csoportjából, mert sokakkal az adminok főleg, nagyon arrogánsan, lekezelően bántak. Ez nekem fura volt egy olyantól, akik a pszichológiát képviselik úgymond. A Youtube csatornájáról is leiratkoztam, mert nagyon szárazan, erthetetlenül, hadarva adja elő, sokszor olvassa, azt meg én magam is el tudom olvasni hiteles forrásbol inkább. Nekem 👎🏻.

2025. aug. 24. 17:16
 25/31 anonim válasza:
100%
Manapság nem olyan nehéz egy ilyen csatornát összedobni, ha érted az angol nyelvű videókat és tudod használni a Chat Gpt-t. Az elején tetszettek a videói, mert jól összeszedettek voltak, de az nem tetszik, hogy minden kommentemet törlik, amiben nem értek egyet a videóban elhangzottakkal vagy fenntartásaim vannak velük kapcsolatban. Ez minden, csak nem professzionális hozzáállás.
2025. szept. 10. 17:07
 26/31 anonim ***** válasza:
54%
Azt pedig kifejezetten kártékonynak tartom, hogy ha valaki beszámol az oldalukon az őt ért súlyos lelki bántalmazásokról, akkor az admin lekezelően kioktatja, hogy ne ,,címkézzen" (pedig csak rákérdezett az illető, hogy a bántalmazója esetleg nem nárcisztikus-e, ,,ó, micsoda bűn!"). Ráadásul a ,,nagyon empatikus" admin rásüti a bélyeget a ma bizonyos politikai körökben nagyon trendi áldozathibáztatás, gázlángozás módszerével, hogy biztos inkább benne van a hiba, mert aki bántalmazásról panaszkodik, az a legtöbbször ,,sérülékeny nárcisztikus, aki nem bírja a kritikát", és kioktatja, hogy ,,meg kellene hallgatni a másik felet is!" Ez nem csak szakmaiatlan, toxikus, és hanem kifejezetten kártékony hozzáállás a bántalmazottakhoz. Nem kellene empátiahiánnyal küszködő, kiégett adminokat alkalmazni, ha ilyen témáról van szó!
nov. 25. 14:49
 27/31 anonim ***** válasza:
45%
Hú, nyilván az admin járt itt, vagy valaki a csoportból, és jól lepontozta a válaszomat. Infantilis bosszú! Sajnos, amit írtam, az attól még megtörtént, és ezen nem változtat ez a nevetséges visszavágás. Az admin vastagon áldozathibáztató volt.
nov. 26. 11:40
 28/31 anonim ***** válasza:
27%
#27-nél delúzió diagnosztizálva!
nov. 26. 12:22
 29/31 anonim ***** válasza:
45%
Akkor 28-nál kontrollmánia és szadizmus diagnosztizálva... ha már ez így látatlanban megy. 😆 (Remélem, nem vagy pszichológus, illetve pszichiáter, mert ez akkor így nagyon gáz lenne!)
nov. 26. 18:21
 30/31 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos az adminok között van egy áldozathibáztató, aki a nyilvánvaló bántalmazásról való beszámolóit kétkedéssel fogadja, hiteltelenítve őket, a gaslighting módszerét alkalmazza. Aki ezt feltárja, azt pedig üldözi beteges bosszúvágyával. Az áldozathibáztatás oka vagy empátiahiány, vagy szadista hajlam okozhatja, élvezi, hogy még egyet belerúghat a bántalmazottba azzal, hogy szándékosan bántalmazza a hiteltelenítéssel.
dec. 17. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

CIB BANK, milyen mint munkahely?

(Légkör, feladatok, fizetés, előnyök, hátrányok... minden érdekel!) Lakossági banki tanácsadó pozícióban hirdetnek, bennfentes infókért nagyon hálás lennék!

Magyarországon és Svájcban azért nem lesz soha Euro, mert a bennfentesek nem tudnának akkor nyerészkedni az árfolyamváltozásokon?

Nemrég olvastam erről egy könyvet "Adam Brown: A képlet" címmel, nagyon tetszett benne egy svájci történet, ami szépen leírta, hogy lehet az ilyenekből nyerészkedni, ha megfelelően közel vagy a tűzhöz. Bár ez igazából egy kalandregény, vagy talán krimi, ezt nem tudom,...

Mi a véleményetek arról hogy bennfentes információk szerint 6 hónapon belül kiléphetünk az unióból?

Újhelyi István,aki az uniós parlamentben dolgozik és sok mindent titkosat tud elmondta hogy fél éven belül jöhet a Huxit. Mi a véleményetek?

Mi az a profamilia recept? Valami speciális orvosi bennfentes dolog?

Hallottam már erről de nem értem mit jelent. Valami olyasmi hogy az orvos saját családjának bármit felírhat? Meg be is utalhatja őket bárhova? Dehát amúgy is megteheti, akkor ez miben más? Előrébb veszik a listán? Tényleg nem értem.

Ezen gondolkozott már más is? Esetleg bennfentesek vagy érintettek?

Mindenütt azt mondják - és most nem a túlzó médiareklámokra gondolok -, hogy nagyon is fontos az immunrendszer egészségének fenntartása, mert ha legyengül, akkor mindenféle bajunk lesz. Közben pedig ott van a sok-sok immunszupresszív vagy olyan mellékhatású gyógyszert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!