Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért puffaszt a húsleves, mi...

Miért puffaszt a húsleves, mi van benne?

Figyelt kérdés
Közvetlen a tenyésztőtől veszem a csirkét, 3+ órán át főzöm, csak zöldségek, bors és só van még benne, de óriási széltermelődéstől szenvedek mindig utána. És úgy, hogy csak a levest eszem. Ez normális? Ki lehet védeni?

2020. nov. 25. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg köménymag? Milyen zöldséget teszel bele? Káposzta, karalábé, zeller tud puffadást okozni.
2020. nov. 25. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sárgarépa, zeller, fehérrépa, hagyma (tehát zöldségek) köménymag és egyéb fűszerek felfújnak.
2020. nov. 25. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

És más étel egyáltalán nem puffaszt??? Csak ez???


Pl. bab-borsó, vagy káposztafélék, karalábé, stb.?

Ezek a "klasszikus" felfújós kaják.

2020. nov. 25. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A köménymag pont hogy enyhíti a felfúvódást!


[link]

2020. nov. 25. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Van benne 1 zöldpaprika, pár fokhagymagerezd, 1 vöröshagyma, petrezselyem, néha egy nyolcad karalábé, fehér répa és sárgarépa, egész feketebors, só. Köménymagot én csak gulyásban használok és az nem puffaszt. A "klasszikus" felfújó ételek nem okoznak ilyen kellemetlen tüneteket és ilyen nagy mennyiségű szelet sem.
2020. nov. 25. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a karalábé lehet gyanús - nem szoktál más formában enni? Akkor nem puffaszt?
2020. nov. 25. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyersen szoktam - jóval többet is és úgy nem okoz problémát. És tényleg csak egy kicsi van benne, ha épp nem felejtem ki.
2020. nov. 25. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg furcsa, mert nem nagy mennyiség van egyik zöldségből se a levében...
2020. nov. 25. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Olyan a bélbaktérium flórád, hogy örül a sok, könnyen lebontható tápláléknak, aminek során persze a gázképző baktériumok is vidámak. Ismerem a problémádat. A tyúkhúsleves már csak ilyen. Vegyél be mellé 5-6 szem széntablettát.
2020. nov. 25. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Rajta van a bore a csirkenek? Mert az siman.

Masik kerdes, hogy mas formaban nem puffaszt a csirkehus teged?

Mert senki nem hiszi el, de en mar kerulom, ha tudom. Se bab, se kaposztafelek nem puffasztanak, de pont az egeszsegesnek szamito csirkehustol irgalmatlan budos gazok kepzodnek bennem. Meg a haltol is, es pont a sertes es marha esik jol.

Tobb csirkehus dietara fogott emberrol olvastam a beismerest, hogy eppen attol fujodik fel.

2020. nov. 26. 01:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!