20 éves vagyok, és 130 kg. 180 cm magas, és 70 kg izom van rajtam.diétázok, és ma 1000 kalóriát vittem be, 6 után nem ettem. Futottam 3 kmt ma is, és tegnap is. Hosszútávon mennyi kalóriát kell bevinnem, hogy megmaradjanak az izmaim, és fogyjak?

válasza:

válasza:1800-2000kcal-t De mellette nem árt ha edzel is, az is segít megtartani az izmokat.
Plusz ilyen diéta mellett ajánlott lehet protein port használnod étrend kiegészítőnek.
Legalább 80, de inkább 100-120gramm fehérjét vigyél be naponta proteinnel és kajával együttvéve.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amennyiben igen, milyen pozitív hatásai vannak? Ha nem, miért hanyagoljam?
reggelire: kávé cukorral, egy szelet félbarna kenyér és 1 tojásból rántotta uzsonna: 1 alma, 1 péksüti ebéd: egy nagy adag kínai. Zöldséges hús rizs/ tészta körettel aztán még egy cukros kávé vacsorára megint főtt étel
egy napja kb így néz ki. Reggeli: tojásrántotta, kenyérrel + kávé Tízórai: egy kisebb szendvics vagy csoki vagy péksüti + alma/banán Ebéd: gyrostál, vagy kínai ( csirke + rízs/tészta Vacsora: hús, krumpli körettel, zöldséggel
reggelire egy tea, napközben pár kis pogácsa/1 péksüti, délután egy kis tányér melegétel
Nem tudom hogy lehet-i mondani hogy vegetáriánus vagyok ha csak a kirántott húst eszem meg másmilyet nem szeretek. Sok édességet eszek. Mamámnak volt ünnepsége és a lánya szakácsnő, és annyi félét csinált hogy kellett enni mindenből ha nem is akartam xD. Akkor ott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!