100% Biotech fehérjepor segít a hízásban és az izomépítésben? Napi egyet iszok mellette gyalogolok futópadon.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érzékenység miatt kiesik a tejfehérje (savófehérje) és a tojás fehérje, emiatt csak marha és növényi alapú fehérjepor jöhet szóba. Kénytelen vagyok napi 1-2 alkalommal porokra támaszkodni, különben nem lesz meg a napi fehérjebevitel. A tej (túró, sovány joghurt),...
Sziasztok 1 hónapja kezdtem el edzeni és sokan mondják, hogy igyak protein port meg creatint. 53kg vagyok és 172 cm magas. Még azért skinny vagyok. Mennyire egészséges innom ezeket? Hány dl vízbe kell keverni ezt? ebbe van creatin is meg ugye protein por és erre...
Én napi 1 adagnál többet nem innék, mert a természetes fehérje forrásokra esküszöm inkább. Esetleg mindkettő edzés után fél adagot igyak? Úgy nem fog leépülni az izmom?
Ismerősöm azt mondta viszonylag jó íze van. Szálkásításhoz kéne valami iható fehérje, amitől nem ráz a hideg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!