Ha sok vizet iszunk attól lehet fogyni?

válasza:A víztől nem lehet fogyni, a víz nem égeti a zsírt.
Viszont fontos az a napi 2 liter tiszta víz mindenkinek.

válasza:ha még úgy is lenne, az is igen csekély és jelentéktelen mértékben befolyásolja a fogyást, ez inkább az egészségünk érdekében fontos.
Fogyni úgy tudsz, ha nem tömöd szeméttel a tested és rendszeresen mozogsz, ez a módja, és nem pedig a vízivás.
Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit elégetsz, és hopp megindul a fogyás is.
Kapcsolódó kérdések:
tól-ig minden adatra, vagy hol találok erről infót?
Eddig nem nagyon figyeltem a súlyomra, de szeretnék csinosabb lenni. kb. 172 cm vagyok és 72 kg. :/ Nem tűnök nagyon kövérnek, de zavarnak a hurkák főleg a hasamon és a combomon. Nyáron már sikerült 5 kilót leadnom, de ahogy elkezdődött a suli, vissza is híztam 2-t.....
Anyukámra rájött a fogyókúra mánia és minden nap jár tornázni, meg keveset eszik, meg tisztára megőrült. Eleinte 80 kilóról indult. Január óta 21 kilót fogyott, most már le akar menni 55 kilóra. 45 éves. Néha amikor többet eszik, akkor beszokott venni egy hashajtót....
Vagy ez normális? Én cska örülök mert fogyni akarok de ez fura.
Milyen tápszert vagy készítményt egyek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!