Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért tesznek a majonézbe...

Miért tesznek a majonézbe tojássárgáját?

Figyelt kérdés
Kémiából kaptam a feladatot, de sehol sem találok rá értelmes választ. Nyilván valami kémiai okokból... valaki tudna segíteni?
2010. ápr. 20. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most már tudom, hogy mi történik, amikor cseppenként keverem az olajat a tojássárgájához. Eddig csak azt gondoltam,hogy kis csöppekben szépen "felveszi" az olajat. Ha többet öntök egyszerre, akkor szétugrik, és kezdhetem elölről.
2010. ápr. 20. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Az utolsónak

Ilyenkor tegyél bele még egy kis mustárt és nagyon óvatosan de gyorsan,a mustár tetején kezd el újra keverni!Ilyenkor "összeáll" újra!

2010. ápr. 20. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
a majoinéz készitéshez kell tojássárgája. a kész majonézt én nem szoktam tojássárgájával dusitani.
2010. ápr. 25. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
egyébként,ha ugy kérdezed, hogy hogyan kell majonézt késziteni válaszom az hogy kell hozzá tojássárgája és stgb, stb,.
2010. ápr. 25. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!