Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az olajbogyót miért sózzák...

Az olajbogyót miért sózzák ennyire?

Figyelt kérdés
Vagy ez természetesen ilyen sós? Én úgy emlékszem, Horvátországban többször is kóstoltam a fáról, nem emlékszem, hogy ilyen veszett sós lenne, de amit üvegben kapnak, az tömény só. Na nem mondom, finom, finom... :) De nagyon sós.
2010. júl. 12. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
sóval tartósítják, próbálj "frisset" venni , mármint kimérőset valami savanyúságosnál, azok egy része nem olyan veszettül sós
2010. júl. 12. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet. Nem is gondoltam, hogy savanyúságos is árul ilyet :) Megnézem holnap a piacon. :)
2010. júl. 12. 22:58
 3/3 anonim válasza:
Vegyél feketét, azt nem teszik sós lébe
2012. aug. 7. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!