Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marlenka tortahoz miert...

Marlenka tortahoz miert szukseges a 22%-os ecet?!

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy konyhatunder, de igyekszem ezen javitani. Mar tobb receptet atneztem es mindenhol szerepel az ecet? Sajnos itthon csak ilyen 25%-os alma ecet van. Videken elek (kulfolfon), itt meg egy bolt sincs - hirtelen nem tudok szerezni.

Egy szemelynek szeretnem elkesziteni. Gond lesz, ha kimarad az ecet? Egyaltalan mit tesz az ecet a sutemennyel, ami miatt hasznaljak edessegek elkeszitesehez is?


2019. okt. 1. 16:28
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem szükséges 22%-os, bármilyen ecet megteszi. Az fogja a szódabikarbonáttal egyesülve megemelni a tésztát.
2019. okt. 1. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen kell bele ecet, mindegy hogy milyen, de ne hagyd ki.
2019. okt. 1. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2019. okt. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!