Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap sütni szeretnék, a...

Holnap sütni szeretnék, a recept azt írja, hogy zsíros tejszín kell hozzá. A leírásba írja, hogy fel kell forralni a tejszínt és úgy összekeverni a csokival. Ez a krém. Akkor főzőtejszínt vegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit érthetetlen a recept. Ha a tejszínt fel kell habbá verni,akkor csak valódi tejszín jó hozzá. Ha nem,akkor a recept nélkül nem tudom.
2010. júl. 16. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Krémjét írom csak.

Hozzávalók:

300 g zsíros tejszín

150 g étcsokoládé


A csokoládékrémhez a tejszínt egy lábasban folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Beletesszük a csokoládét, és addig keverjük, amíg teljesen fel nem olvad. Ezután levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

2010. júl. 16. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha főzőtejszinnel csinálod, akkor szerintem sűrűbb lesz a krém. Csinálhatod sima habtejszinnel is.
2010. júl. 16. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Ehhez valódi tejszín kell, főzőtejszín nem jó. És a Hulala sem.
2010. júl. 16. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
A főzőtejszín valójában tejföl csak,azért nem jó a krémhez. Első vagyok.
2010. júl. 16. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.


Milyet vegyek? Akkor Hulalán kívül mindegy?

2010. júl. 16. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Tejszint, és ne növényi eredetű tejszinpótlót.
2010. júl. 16. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!