Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz kemény, rágós a...

Miért lesz kemény, rágós a rántott karajom? Ha rövid ideig sütöm, akkor félek, hogy nyers marad, ha tovább sütöm, talán azért öregszik meg.

Figyelt kérdés

2019. okt. 24. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Talán rossz minőségű a hús, amit veszel. Ki szoktad klopfolni?
2019. okt. 24. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
A Spaarban veszem, az jó minőség szokott lenni.Sajos, nekem mindig rágós,kemény lesz, ha kisütöm.Arra gondolok, hogy talán mégis tovább sütöm,mint kellene és megöregszik.Másnak van-e hasonló tapasztalata ?
2019. okt. 25. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Fedő alatt próbáld meg legalább a fél oldalát. Vagy mindkettőt. Lehet nem elég meleg az olaj, nálunk néha kevés a gáz, emiatt túl soká kezd el pirulni a felszíne. Üdv!
2019. okt. 28. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Üdv.
2019. nov. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!