Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótatésztába por, vagy...

Piskótatésztába por, vagy kristálycukrot a jobb tenni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
en kristalycukorbol szoktam. jo habosra keverem a tojassal. volt mar h porcukorral csinaltam mert epp az volt csak, nem volt kulonbseg, sokazor sztok piskotat
2019. dec. 11. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, de ha már választani kell inkább porcukor.
2019. dec. 11. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
64%
Én porral szoktam az ilyeneket.
2019. dec. 11. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A piskótába kristálycukrot teszek. Minden recept azzal írja. Én egyszerűen kanalanként mérem a hozzávalót, viszont a porcukor tömörebb, így azt kanállal nem lehet kimérni.
2019. dec. 11. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig kristállyal készítem, de az a megfigyelésem, hogy a kristály édesebb.
2019. dec. 12. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
ja igen az alapreceptje a piskotanak a kanal liszt-kanal cukor-1 tojas szoval nem, nem porcukor az annyira tomor h ehetetlenul gejl lenne
2019. dec. 12. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!