Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtleves, sajtkrémleves,...

Sajtleves, sajtkrémleves, amiben egészben maradnak a sajtdarabok, nem olvadnak szét?

Figyelt kérdés
Egyszer ettem egy étteremben, és nem találom sehol a receptjét.
2010. júl. 20. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet, hogy "normál" sajtleves, s csak a tálaláskor teszel bele sajtkockát (nem "jól olvadó" sajtból; pl. trappista, füstölt)
2010. júl. 20. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!