Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam meg a natúr...

Hogy csináljam meg a natúr csirkemellt?

Figyelt kérdés
Tehát, megmosom, majd meg kell kloffolni vagy mi a rák? Mindegy talán megkloffolom majd előveszek valami serpenyőt amibe öntök olajat. Azután belerakom a csirkét rakok rá nem tudom milyen fűszert, és mikor átsült ami nem tudom mikor lesz, akkor kirakom egy tányérba. Remélhetőleg nem gyullad ki semmi sem, nem robban föl a ház és éppségben maradok. De most komolyan. Hogy a fenébe kell ezt csinálni???

2020. febr. 27. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

# 10

Igen, én is rettentő gáznak tartom ezt a fajta LEintegrálódást a c-ok közé... :(

2020. febr. 28. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
67%-os. A kezem nem nyers csirke, nincs teli Campylobacterrel.
2020. febr. 28. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
# 9 Igazad van, az már valóban nem natúr. :)
2020. febr. 28. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim válasza:
79%

Na csövi, téged ismerve szerintem a megoldás az, hogy szépen lassan hátrálva elhagyod a konyhát mielőtt még a csirke helyett véletlenül magadat szeleteled fel.

Buszozz el a mekibe azt jóétvágyat :)

2020. febr. 28. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:

12!


Valóban. Kesztyűben készíted elő a csirkét és abban is főzöl?

2020. febr. 28. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Igen, a nyers csirkét kesztyűben szoktam.
2020. febr. 28. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!