Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Te hogyan készíted a tojásránt...

Te hogyan készíted a tojásrántottát?

Figyelt kérdés

2020. márc. 12. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Felverem a tojást majd kisütöm. Durva!
2020. márc. 12. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Csak úgy bután. Összekeverem a tojást, bele kis ételízesítő vagy csak só, olajat hevítek, bele és kész. Ha olyan kedvem van akkor hagyma, kolbász, szalonna vagy akármi mehet bele ami kéznél van.
2020. márc. 12. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Felverem a tojásokat,

Sózom, borsozom,

Vajat hevítek egy serpenyőben,

Zsupsz bele a tojásokat,

Párszor lazán át forgatom,

Kèsz.

2020. márc. 12. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Felverem a tojasokat bele rakok só fűszerkeverék őrölt kömeny pirospaprika reszelt fokhagyma tűzre teszem a serpenyőt pici olajjal ...
2020. márc. 12. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

1.Simán, teflonban, zsiradék nélkül.

2.Siman, vajjal.

3.Siman, olajjal.

4.Petrezselyemmel.

5.Kaporral.

6.Voroshagyamval

7. Baconnel

8. Vöröshagymával és baconnel

9.Pritamin paprikával

10. Paradicsommal

11. Paprikával és paradicsommal

12.Kolbasszal.

13. Gombával.

14. Sajttal

2020. márc. 12. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
55%

Felverem a tojásokat.

Elkezdem sütni.

Mikor még jó "t@knyos" állagú, nyomok bele majonézt.

Mikor már majdnem kész, szórok bele egy kevés reszelt sajtot.

Aranyszínűre & szilárdra sütöm, nem szeretem ha folyós.

2020. márc. 12. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Először megy a serpenyőbe a csípős kolbász, amikor annak kicsit kisült a zsírja, azon pirítom meg a hagymát. Közben felverem a tojásokat, adok hozzájuk pici sót, és ha a hagyma már üveges, ráöntöm. Aztán sül, ameddig szép nem lesz. :)
2020. márc. 12. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Gyöngyhagymát teszek a tetejére, majd eltartott kisujjal, ezüstvillával fogyasztom el.
2020. márc. 12. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Parasztosan gazdagon: sonka-kolbasz-szalonna, zold paprika-paradicsom-hagyma, tojas, tetejere fuszerpaprika.


Olyan mint a tojasos lecso, csak abban tobb a paprika-paradicsom es ezert levesesebb.


Fuszer semmi nem kell bele, mert az alkotoreszek adjak az izt. Sonka sozza, a kolbasz megizesiti, a szalonna adja a zsiradekot. Paprika-paradicsom csak at van porgetve, nem totyakosodhat meg es akkor megy ra a tojas.

2020. márc. 12. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Aki a 6-os válaszom lepontozta, az megindokolná, hogy miért "nem hasznos" a válaszom amiben leírom, hogy én hogyan készítem amikor az a kérdés, hogy én hogyan készítem? Mi haszontalan, irreleváns benne? Köszönöm!
2020. márc. 12. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!