Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombból mi finomat főzzek?

Csirkecombból mi finomat főzzek?

Figyelt kérdés

Már rántva,lesütve fűszeresen, töltve volt.

Valami jo és nem nehéz receptet tudtok?

Nem valami nagy Szakács vagyok egyszerűt ha lehet.



2020. ápr. 25. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

csirkecombot én szinte mindig sütőben szoktam megsütni különböző fűszerezéssel, úgy nem unalmas

szóval akár csak kísérletezz más ízesítésekkel


ha valami teljesen mást szeretnél, akkor mondjuk csinálj belőle pörköltet és keverj hozzá tejfölt

öcsémnek ez az egyik kedvenc étele, tésztával

2020. ápr. 25. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Én ki szoktam csontozni, a bőrt is lehúzom. Így a filéből minden olyan ételt szoktam, amit mások csirkemellből. Sokkal finomabb.
2020. ápr. 25. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Csinálj bakonyi csirkecombot, az más jellegü, mint amiket már csináltál és nem bonyolult, viszont kifejezetten finom.
2020. ápr. 25. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csirke paprikás, tejszïnes-gombás, paradicsomos stb. nokedlivel/tésztával.
2020. ápr. 25. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Filézd kibés csinálj egy jó indiai csirke tikka masalat.
2020. ápr. 25. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kifilézve pl egy thai curry-t
2020. ápr. 25. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Hortobagyi húsos palacsinta
2020. ápr. 25. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Béla211 ***** válasza:
100%

Gombás csirke:

8 csirkecomb, 4 evőkanál liszt, 1 vöröshagyma, 1 gerezdfokhagyma, 4 evőkanál olíva olaj (napraforgó olaj), 1 evőkanál paradicsompüré, 1dl száraz vörös bor, 1teáskanál só, 2 csipet fehér bors, 1 1 csipet szárított majoránna és kakukkfű, 1 csokor petrezselyem, 35dkg gomba, fél citrom leve, 1 evőkanál borecet


A csirkecombokat megforgatjuk a lisztbe. A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk. Vajat és egy evőkanál olajat felforosítunk. A csirkecombokat atsutjuk rajta, majd a hagymát és a fokhagymát hozzátéve megpíritjuk. A paradicsompürét, a vörösbort, a sót, a borsot,a majoránnát, a kakukkfüvet összekeverjük, és a csirkéhez adjuk. Fedő alatt 30 percig pároljuk. A petrezselymet megmossuk, és finomra aprítjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és citromlével meglocsolni. Egy másik serpőnyeben felforosítjuk a maradék olajat. Ráteszük a petrezselyem felét, valamint a gombát, amit fedő alatt megpárolunk és lepirítunk. Ecettel ízesítjük, és a csirkére öntjük. Összeforraljuk, és a maradék petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

2020. ápr. 25. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!