Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor a hagymás,szalonnás,kolb...

Mikor a hagymás,szalonnás,kolbászost csináltok mikor rakjátok hozzá a kolbászt?

Figyelt kérdés
Mekem mindig kesernyés lesz a kolbász ,miért lehet?

#Sütés,főzés,kolbász,tojás,szalonna,hagyma
2020. aug. 17. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből kimaradt, de gondolom rántottáról van szó?


Hagymát megfonnyasztom, rá a kolbász vagy egyéb húsféle, mikor pirosra sül hogy majdnem jó, akkor megy rá a tojás.

2020. aug. 17. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Valódi házikolbászt vegyél, a bolti nem jó.
2020. aug. 17. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először a szalonnát kisütöm, a pörcöt kiveszem. Bele hagyma, kicsit később a kolbász, de még a hagyma mielőtt kész lenne, hogy egyszerre legyenek jók. Utána a tojás, készre sütöm, kiszedem és rászórom a pörcöt. Kolbász alatt lecsókolbászt értek vagy debrecenit, utóbbi a legjobb, csak kicsit drága.
2020. aug. 17. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
#2: Beszélsz félre, nem értesz hozzá. Pont, hogy a házi kolbász nem jó, abban mindben paprika van.
2020. aug. 17. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért keserű, mert megég a kolbászban lévő fűszerpaprika.

Így a tojás előtt közvetlenül rakom, éppenhogy átmelegszik, öntöm is rá a felvert tojást.

2020. aug. 17. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!