Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktátok e abálni a rizses...

Szoktátok e abálni a rizses hurkát, disznóvágáskor? vagy csak egyerűen irány a fagyó?

Figyelt kérdés
disznóvágás.
2020. nov. 24. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig abáljuk.
2020. nov. 24. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg szokták abálni hogy a bél ne legyen nyers.
2020. nov. 24. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoktuk, miért ne kéne?
2020. nov. 24. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig meg kell.
2020. nov. 24. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Veres-majas ... mindkettot abalni kell ... nem feltetlenul a bel miatt (hiszen a kolbaszt nem abaljuk) ... ellenben belsosegbol van es ezert nyersen nem lehetne eltartani.
2020. nov. 25. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ösnek igaza van. Mindig meg kell abálni. Emiatt betöltés előtt már elkezdem enni. :D
2020. nov. 25. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
én nem abálom. biztosan nem rontja el az abálás, de a belsőséget, amiből készül a hurka. azt nem hogy abálom de meg is főzöm, majdnem puhára. a bélről meg annyit, hogy a kolbászt sem abáljuk. megy a fagyóba ha kihült. sokkal jobb vele bánni, és az ízek is jobban megmaradnak. szerintem az abálás akkor volt ildomos, amikor nem volt fagyó. mégegyszer mondom nem rontja el, de szükségtelen.
2020. nov. 25. 17:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!