Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet megmenteni a...

Hogy lehet megmenteni a sajtszószt?

Figyelt kérdés
Nagymamám készített egy besamel alapú sajtszószt, de nagyon liszt íze lett. Hogy tudnám megmenteni?

2020. dec. 14. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fözni kell még, hogy a liszt ne legyen félnyers - csak figyelj, mert könnyen leég.
2020. dec. 14. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Főzöd tovább, és adsz hozzá egy kis tejet (esetleg még vajat).

Ahogy az első mondta, figyelj, hogy ne égjen le, folyamatos kavarás mellett főzd tovább.

2020. dec. 14. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vedd ki a felét, és a maradékba tegyél még tejet + valami aromás sajtot.
2020. dec. 14. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tejet, vagy tejfölt vízzel hígítva.
2020. dec. 14. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2020. dec. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!