Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj, ha a piskótába cukor...

Baj, ha a piskótába cukor helyett folyékony édesítőszert teszek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy megsül attól még? Cukorbetegnek sütnék tortát.
2021. jan. 7. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem. A cukor a piskótában így nem helyettesitheo.
2021. jan. 7. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem lesz jó, mivel változik a folyékony-szilárd nyersanyag arány.
2021. jan. 7. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Eritritet nem ehet az illető?

Mert én azzal sütöm mindig a piskótát, és tök ugyanolyan lesz. Pont tegnap csináltam kókuszkockát.

2021. jan. 7. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de vannak olyan édesítőszerek, amik használhatóak sütéshez, és cukorbetegek is ehetik. Ilyen pl. az eritrit, meg biztosan van még másféle is, nézz utána, hogy melyiket mire használhatod milyen hőfokon.
2021. jan. 7. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
És ha tojásport tennél bele? Akkor meglenne a folyékony-szilárd nyersanyag arány. Bár nem tudom hol lehet ilyesmit venni, de valahol biztos kapható.
2021. jan. 7. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
#5 Az édesítőszer nem csak az állaga miatt nem mindegy, hanem valamelyiknek magas hőfokon rossz íze lesz.
2021. jan. 7. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Én sem javaslom, hogy porokkal trükközz, ha pl. a szokásos ciklamát-szacharin édesítőszerre gondolsz, az a sütés során könnyen keserű lehet.
2021. jan. 7. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 7. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Én már próbáltam folyékony édesítőszerrel. Nem lett rossz a piskóta, de inkább jobb az eritrit, vagy valami ilyesmi. Pont nemrég sütöttem egy tortát eritrittel, isteni lett, a piskóta is tök okés volt. :)
2021. jan. 7. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Szia!Lehet kicsit kései válasz,de én szoktam édesítővel sütni,de folyékonyt használj,mert annak nem változik az íze a sütés hatására.Én folyékony Süssina márkájú édesítőt szoktam venni,ez a legjobb
2021. jan. 8. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!