Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék bonbont készíteni...

Szeretnék bonbont készíteni bonbonos formában, de a recept szerint a csokit fel kell rá kenni egy ecsettel. Milyen állagúnak kell lenni a csokinak, hogy ne folyjon le, de mégis lehessen kenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 14:06
 1/2 anonim válasza:

Kenhetőnek.

Bővebben:

A csokit gőz fölött vagy mikróban addig melegíted, amig folyékony nem lesz. Utána simán fel tudod kenni, de mivel semmi mást nem tettél hozzá, ami miatt folyékony lenne, így szépen megszilárdul.

Ajánlom, hogy ha vékony a bevonat, akkor több régetben csináld, legalábbis eleinte, amig nem vagy elég gyakorlott. Később már tudni fogod mennyi az elég. Ha több réteget kensz fel, lehet másfajta csokiból mind és az nagyon érdekes hatást ad neki.

Sok sikert!

2010. aug. 22. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii:):)sikerült!!:D
2010. aug. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!